Maybelline & Lumene


DREAM MATTE MOUSSE CONCEALER/FOUNDATION - Maybelline
- Kostnad: Concealer 8-9 €, Foudation 11-13 €
- Behövs väldigt lite för att täcka det mesta, torkar inte ut som många andra foudations.
- Har testat både Concealer och Foundation, båda fungerar lika bra. Om man vill ha något som täcker bra och håller länge rekommenderas denna produkt. Även om priset är högt håller det väldigt länge, exempelvis concealern, som inte innehåller så mycket, håller ungefär ett år.

NATURAL CODE SKIN PERFECTOR COVER PENCIL
- Lumene
- Kostnad: 8-9 €
- Verkar inte behövas så mycket för att täcka mörka ringar under ögonen eller liknande.
Har just köpt denna produkt men den verkar funka bra!
- Negativt: Produkten är i pennform och väldigt fast vilket gör att man måste trycka på ganska mycket för att få något ur pennan. Beroende på var man applicerar kan det ta en aning sjukt.


Från början använde jag Dream Matte Concealer men eftersom priset är ganska högt testade jag Dream Matte Foundation. Jag tänkte då att det antaligen täcker lika bra, lite dyrare men mera i burken = mera prisvärt i längden. Jag läser aldrig vad produkterna innehåller, antog att både Maybellines Concealer och Foundation innehåller ungefär samma ämnen. Efter att jag använt deras foundation i en vecka torkade mitt ansikte ut, började klia fruktansvärt och utslag bubblade upp. Visserligen var detta inte så synligt, men inte normalt heller.

Jag slutade använda produkten för några dagar tills min hy återställts och senare testade jag igen för att vara säker på att det verkligen var produkten som orsakat utslagen, återigen fick jag utslag och kliande hy i ansiktet. Därför köpte jag igår Lumenes Cover Pencil och hoppas nu på att den funkar bättre.

Det konstiga är förstås att jag aldrig varit allergisk mot något, bortsett från Nickelallergi som försvann med puberteten. Mycket synd, produkten är ju så förbannat bra! Tror ändå jag återgår till Maybellines concealer senare eftersom den funkade hur bra som helst ändå.

Kommentarer

Så blev det för mig också när jag använde maybellines foundation!:O det kliade jättemycket, huden blev torr och jag fick knotiga utslag:S men asså jag provade den i butiken, jag köpte den inte(tur det) så jag trodde att det var bakterierna som orsakade det:/ för folk har ju tagit med smutsiga händer i de...

2010-02-04 18:05:12

Kommentera inlägget här:

NAMN
KOM IHÅG MIG?

E-POST (publiceras ej)


URL


KOMMENTAR HÄR


Trackback