Take me backDet är faktiskt rätt tråkig dag det här, hittills iallafall. Vaknade för hela två timmar sen bara för att jag skulle hinna duscha & göra saker. Jag är jätterädd att jag ska glömma något fast som jag sa åt en: det enda jag behöver är telefonen, musik och smink ! allt annat klarar jag mig utan :)

Egentligen är jag otroligt rädd för att åka båt, iallafall gigantiska båtar. Jag börjar alltid tänka på Titanic när jag ska försöka sova, haha det är rätt sjukt faktiskt. Så rädd som jag är brukar jag t o m binda fast mig med banden i sängen, för tänk om något skulle hända liksom ? Tänk om jag skulle ha vilda drömmar så jag ramlar ner på golvet , det är faktiskt mer än en meter :o

Hinner inte skriva mer nu, har en del saker jag ska hinna med ännu. Men ha det bra : )

Keep on dreaming

Vet inte hur länge jag har suttit här och grubblat, men en god stund är det iallafall. Det har hänt massvis de senaste två dagarna som jag skulle kunna berätta om men det är ont om tid och ork. Jag har haft en helt okej kväll med tjejerna idag och imorgon åker jag bort från allting. Bort till värmen, bort till kanske något som blir en äkta sommar. Just nu känner jag inget sug att sätta mig i bilen och köra igenom europa hela tre dagar.

För att se det på ett positivt sätt: det kommer bli hur roligt som helst att sitta i bilen och se på hur det regnar i danmark och österrike. Fast jag gillar ändå att åka genom österrike, för det är otroligt vackert med alla berg och sånt. Tyskland hatar jag för det är så otroligt stort och tråkigt. Enda roliga i tysklad är att höra tyskarna prata för det låter otroligt äkta, inte ens i närheten av hur det låter på tv :'D Vad mera kan man berätta ? Förra året skrattade jag ihjäl mig åt att de kallade toaletten för urinal i sverige. Fast vi var dumma nog och trodde det var en allmän toalett, tills vi upptäckte att damtoaletten var på andra sidan byggnaden.

Okej ibland kan en bilresa vara otroligt rolig, så vi hörs om en månad ! : )

Gonatt bloggenJag har ändrat lite smått i menyn idag, okej det var bara textstilen men det känns redan bättre. Jag borde gå och sova snart faktiskt, kommer ta en god stund innan jag somnar och sen måste jag duscha innan jag åker imorgon också. Fast jag har alltid svårt att lämna datorn ifred ;o  Jag har hört att det ska bli ännu kallare väder här, tur nog sticker jag. Vilket jag sagt tusen gånger redan, men det ska bli så skönt.


Wildlife

Jag klagar jämt vad det gäller min kamera. Men ibland kan även den göra bra ifrån sig och inte bara skänka mig suddiga och äckligt gråa bilder. Att man inte behöver en otroligt bra kamera till allting bevisar den här. Visst är bilderna en aning redigerade, men väldigt lite.

Först var det meningen att jag skulle åka in till stan med en vän imorgon, fast det gick inte. Sen blev det bestämt att jag skulle hjälpa till här hemma på förmiddagen och sen åka in till stan med mina föräldrar när pappa kommer från jobbet. Fast nu till slut fick jag veta att jag ska jobba imorgon så vi åker in först efter att jag jobbat klart. Vi ska köpa det sista inför resan, jag måste skriva en lista ikväll. Annars är jag hundra på att jag glömmer något & det är sista chansen att skaffa allt imorgon. På lördag kommer det vara fullt hus här hemma & jag åker antagligen och träffar tjejerna en sista gång också.

Typiskt

Jag har haft riktigt svårt att somna nu de senaste nätterna. För det första tänker jag alldeles för mycket & sen sover man på världens minsta och mest obekväma soffa. Oftast somnar jag så sent och sen sover jag så otroligt länge att jag när jag till slut stiger upp är tröttare än jag var när jag gick i säng. En sak som är rätt typiskt mig iallafall :D

Idag skulle man kunnat ta och sola lite & åtminstone få lite färg så man inte känner sig som värsta blekfisen när man kommer fram i Bosnien. Synd nog är min bikini och allt annat redan är nerpackat. Jag ska se om jag kan göra något här hemma istället, fixa klart musiken, städa lite och packa lite om jag glömt något.

Bror har uppkörning idag runt tolv, alltså nu finsk tid. Får väl hålla tummarna för honom ! : )

Someday soonIbland skäms jag faktiskt, för jag har aldrig riktigt varit bra på att rita. Jag som ska börja media till hösten och börja designa och sånt. Det var ju värsta utmaningen när jag skulle designa skivomslaget på urvalsprovet, haha. Fast ja, man blir ju bättre med tiden får jag hoppas ialf. Hittills har det bara varit ett roligt tidsfördriv att teckna fast i höst ska jag börja illustrera på datorn när jag lär mig programmet så vi får se om det då fortfarande är ett tidsfördiv eller en välförtjänt hobby.

Ni får väl bara följa med och se om jag alls utvecklas på den här fronten, haha ; )


-
EDIT : nu efter att jag haft min design nästan en månad upptäckte jag ett stavfel i headern ;o
ska mixa ihop en ny snart ändå hade jag tänkt, när jag kommer hem vill säga !

Hey Lover

Igår tänkte jag ta en kort promenad med kameran, det var säkert nångång efter tolvslaget så jag kan ju inte säga att det var tidigt precis. Jag såg nämligen att himlen var så otroligt vacker att jag bara måste gå ut en sväng eftersom jag älskar just sånna bilder.

Tyvärr kom något annat jag måste göra ivägen så det blev inget av min nattliga promenad. Dessa två bilder tog jag genom fönstret så desperat som jag var. Med tanke på att de är tagna genom en glasruta och den kassa kameran så är de faktiskt värda att visa. Kanske går en sväng med kameran inatt istället, vi får se ;) Känns så otroligt länge sen jag hade kameran i handen.. Fast sen när jag kommer hem från bosnien kan jag se fram emot den nya systemkameran förhoppningsvis.

-
Hey alltså jag åker ju bort på söndag så ni får inte höra av mig på en hel månad. Om jag inte får tag på någon dator vilket jag inte tror kommer hända. Jag och bror kanske besöker internetcafét nångång, men man får så kort tid på sig så jag antagligen inte hinner blogga alls. Fast jag får ju se det sen.

För en lång lång tid.Håkan är kärlek. Jag skulle göra allt för att få se Kent + Håkan i helsingborg i sommar.
men nej, mina planer ska alltid krascha med något otroligt bra.

jag får aldrig som jag vill :<


Precis som Romeo

Det är en del att göra nu när det börjar närma sig, därför orkar jag inte vara så värst aktiv här. Och sen vet jag inte heller vad jag ska skriva om just nu för jag har tappat motivationen helt, kanske beror på stress. Nåja, jag tar igen det när jag kommer hem.

Jag har nog aldrig sett en film efter tolvslaget utan att somna. Jag och bror kollade film typ till fyra på morgonen igår (idag?), såg väl inte ens halva innan jag helt somnade. Haha, lite skrattretande eftersom jag egentligen inte var så trött. Idag ska jag försöka packa lite småsaker och sånt bara.