Music non stop



Jag sov otroligt konstigt inatt, eller jag vet inte ens om jag sov något. Känns mera som att jag legat och tänkt i tio timmar bara. Till slut tvingade jag mig upp eftersom jag annars aldrig orkat mig upp.

Nu sitter jag och försöker fixa lite ordentlig musik till min mp4, kommer säkert glömma helt att sätta in något nytt om jag inte gör det nu. Hoppas bara att jag kan ladda den sen och att den inte dör som min förra när den var i solen nån liten stund bara :o

People you love



Ibland är det otroligt skönt att egentligen inte alls göra något, men endå ha otroligt roligt med dem du älskar. Så skulle jag kunna beskriva min kväll, för sån var min kväll.

Makeover



Tänkte visa hur mitt hår blev , finns kanske någon som undrar.
Var svårt att få färgen på håret lika ljus på bild, men lite ser man iallafall, haha :>
Nåja, som sagt mörkblondt med ljusa och mörka slingor i , jag är nöjd.

Grattis mamma



Har typ inte alls hunnit sitta här idag. Först stan och när vi kom hem igen började vi packa vilket tog hela kvällen och enda tills nu har jag och mamma försökt knåda ihop en cd. Ska bli hur skönt som helst att sova inatt.

Tänkte bara säga grattis till mamma som fyller idag. Om jag inte varit så otroligt trött nu skulle jag kanske skrivit något långt genomtänkt inlägg här om hur mycket jag älskar henne och hur bra hon är. Men jag tror nog alla känner till hur det är med mammor & man behöver inte skriva ner värsta romanen för att visa vad man känner för någon. För jag tror alla redan fattar vad jag menar.

Bilden: "Grattis på födelsedagen önskar Senad Ines och Inela" Bilden fick hon inramad till födelsedagen av oss, bilden föreställer henne som barn.

Shopping med broder


Vi åkte in till stan direkt efter frukosten, mamma och pappa åkte till stenhaga medan vi lämnade på stan. Det var hur skönt som helst att shoppa med bror. Sen åt vi glass på torget och satt och chillade vid frihetsstatyn. Vi skämtade om folk som gick där, t.ex var det ett par som vi antog var lesbiska som hade en söt liten blond tjej. Den ena kvinnan hade flint och var tatuerad överallt, till och med på skallen. Vi antog att hon var "pappan". Sen gick det förbi en mutlimiljoner klädd i svart & en hel del andra skumma typer :D Vi hade kuul, bror är bra.

Inela :                                                 Bror :
- cheap monday byxor                        - chap monday byxor
- linne                                              - lösa h&m-byxor
- tygskor                                           - lacoste skor
- body butter
- puder

Trötter

Är helt slut, skulle fast kunnat sova tills imorgon om jag verkligen haft tid. Men det har jag inte, inte idag. Jenny har KALAS ikväll, och jag msåte bara åka. Man kan bara inte missa något sånt och dessutom missade jag hennes förra födelsedag. Kommer säkert somna där, haha :D

Jag har några bilder som jag satt och redigerade igår kväll som jag ska visa snart. Om det blir idag vet jag inte, jag ska kanske ta och vila en stund nu. Sen ikväll till Jenny, godnatt ; )

Ordinary day

Det tog hela tre timmar hos frissan, men jag är faktiskt nöjd nu. Jag kanske visar det sen, det blev typ mörkblondt med mörka och ljusa slingor i. Jag gillar det, och det är nog viktigast. Det har blivit svinkallt ute nu dom senaste dagarna, speciellt nu då det blåser så otroligt hårt. Var nära att köra omkull med vespan när jag skulle köra hem idag, så hårt blåste det. Usch, sommar sa ni väl ? :o Vilken tur att jag åker bor till värmen snart :)

Bror klarade teoridelen till körkortet idag så vi har mumsat i oss tårta och tagit det rätt lugnt här hemma. Var och beställde linser och en sväng till butiken med mamma och broder. Har varit rätt mycket att göra idag faktiskt, nu tänkte jag städa lite. Mina kläder ligger lite här och var i rummet plus en hel bunt på resväskan som jag inte ännu packat ner. Har lovat hjälpa mamma lite också ikväll & sen imorgon ska jag jobba med Cecilia. Som sagt massor att göra.

Goodnight sweetheart

Egentligen känner jag mig inte alls bra just nu, är lite halvledsen men ändå smått glad på något vis. Men bloggen är ju alltid bra som tröst. Tänkte faktiskt sätta på en film och krypa ner under täcket nu, orkar helt enkelt inte vara här.

Ska försöka orka mig upp lite tidigare imorgon och ta en dusch innan jag åker till frissan. Annars tror jag bara jag ska försöka hålla mig hemma imorgon så jag får åka till Jenny på fredagen. Det var ju knappt så jag fick åka ikväll ens, mamma tycker jag är borta så mycket just nu när jag borde vara hemma. Är ju så otroligt mycket att göra nu inför resan tycker hon, även om det ända viktiga är att packa.

Usch, nio dagar är äckligt lite, så lite att jag faktiskt är lite rädd.

Filmkväll

En helkull kväll egentligen. Kollade på One missed call, var lite lik When a stranger calls enligt mig. Annars var den nog bra. Sen gjorde vi inte mycket mer, satt vid datorn bara och hem.

Jag och bror har funderat lite på hur vi ska klippa oss nu, han kom fram till hur han vill ha sitt men ännu har jag ingen aning. Ska fortsätta leta på nätet, kanske hittar något bra. Har inte tid att skriva mer just nu, hör av mig ännu ikväll nångång antagligen ; )

09.06.1993

Vi är faktiskt jättesöta, tycker jag iallafall. Hahha :D Det är jag och min bror på bilden, jag var inte ens ett år där. Är faktiskt den enda bilden på mig när jag var liten. Jag ska förstora bilderna någon dag och rama in sen, åt mamma. Eller, det var hennes idé :)

Jag åker till sofia på filmkväll idag, ska väl försöka ta på mig ordentliga kläder och fixa till mig lite också, ser ut som ett nyvaket lik just nu. Det må jag säga är ingen vacker syn :> Jag är ansvarig för filmerna ikväll, jag har valt ut fyra filmer som enligt bror skulle vara bra. Så dom får nog duga.

Jag ska klippa mig imorgon, känns otroligt bra. Ska antagligen klippa upp det och någon snygg pannlugg vill jag helst ha. Sen ska det nog färgas också, vissa säger att jag ska göra det ännu ljusare än vad jag har nu & vissa tycker jag ska  färga brunt igen. Nåja, jag får se imorgon vad det blir. Det får bli en liten överraskning säger vi som :D

Watch your step

Gick upp för hela två timmar sen, det är typ rekorduppstigning  på hela lovet hittills :D haha. Jag ska klä på mig nu, i med linserna och på med sminket. Ska träffa några tjejer idag tror jag, ska kanske åka och äta till metron.

Mitt högra knä är helt knäppt, det liksom vill inte lyda mig alls. När jag var och jobbade råkade jag springa in i samma hylla med samma knä två gånger på knappt en kvart. Så dum är jag faktiskt :o Nej absolut inga blåmärken blev det, men att jag knappt kunde gå ordentligt efteråt var ju inte så värst konstigt. Läkt har det ännu inte, även om det var någon vecka sen. Har kört in knät i flera hörn och golv och sånt på sistone & lika sjukt tar det. Kanske bättre att se sig för innan man springer in i alla möjliga väggar ? haha, nej man kan aldrig vara för försiktig om man är mig :D

Uppdatering bland kategorier !

Har ändrat lite bland mina kategorier nu. Har länge velat ha det sådär men visste ju inte hur man gjorde, fast nu har jag fått det fixat med hjälp av söta Nene :) Jag hoppas det funkar som det ska nu, annars kan ni ju säga till om något krånglar för er.

Tänkte faktiskt att jag skulle renovera lite här på bloggen, men det känns lite onödigt när jag ändå åker bort snart. Jag brukar oftast gilla att vara extra aktiv när jag har en ny och fräsch design, haha. Nåja, ni får vänta och se, antagligen kommer ni nog märka om förändringar sker.

Värsta kassa tjejen

Två killar ~18 lägger upp lite lösgodis, chips och öl på bandet. Kassörska ~25 börjar scanna in varorna.
Kille 1: Alltså, det är sant. Jag blir aldrig lurad. Aldrig!
Kille 2: Men idiot… Du ljuger!
Kille 1: Nej, jag svär. Säg nån gång jag blev lurad då?
Kille 2 suckar.
Kille 1: Precis! För det händer typ aldrig.
Kassörskan: Så! Det blir 324,50…
Kille 1: Va?! Oh shit… Så mycket har jag inte på mig.
Kassörskan ler och pekar på displayen där det riktiga, mycket lägre, beloppet står.
Kille 2 börjar skratta.

Kille 1: Men va fan… Det där va inte roligt!
Kille 2: Ägd!

Tjuvlyssnat.se

Ekonomiskt tänkande



Det fick bli något enkelt åt mamma, tänkte egentligen köpa en topp som hon önskat sig men den var för dyr. Jag kan inte berätta vad det blev istället eftersom det kan hända att hon får syn på bloggen. Blev bara ett par trosor åt mig själv, rekord. Annars brukar jag alltid komma hem med minst en kasse full med nya kläder , men inte idag. Idag försöker jag tänka lite ekonomiskt haha :D

Har börjat packa smått. Lite varje dag som mamma säger, idag var det underkläderna som stod på tur. Och nu när jag slängt ner mina absoluta favoriter i resväskan insåg jag hur otroligt lite underkläder jag har. Så nu får jag klara mig tio dagar med det äckligaste under.

Hunden på bilden heter Jackie tror jag, ett år jag såg honom/henne faktiskt :D sötnosig är den helt klart !

Stan nästa

Sofia kommer hit snart, vi ska ta bussen in till stan sen. Egentligen vill jag inte alls slösa pengar eftersom de skulle gå åt kamerautrustning i höst istället, men det känns inte värst bra att tigga om mera pengar när jag redan har. Ska se om jag hittar något åt mamma, sen får jag se. Mamma har lovat mig tygskor innan resan också.

Vi får se, nu ska jag fixa mig ! : )

Värmebrist



Jag längtar till sol och bad, speciellt nu när det bara regnar. Enligt vad jag läst skulle det vara en otroligt varm sommar, men nu kan jag bara säga motsatsen. Jag drömde något om att det helt plötsligt var vinter juni-juli-augusti och att någon sa åt mig att sommar och sol kommer till oss först i december. Vi kan hoppas att det bara var en äcklig mardröm : )

För tänkt om några år kanske vi har "SOMMARLOV" mitt i vintern ? Hemsk tanke

Heaven's the truth





Min dator består av 1800 bilder med 42 olika bildmappar. Inte värst lite det va ? Haha, jodå jag borde faktiskt storstäda i alla dessa mappar. För trots allt finns det en hel del gamla bilder som jag egentligen inte behöver. Nåja, när jag bläddrade igenom Natur-mappen hittade jag dessa två bilder som jag passade på att redigera, blev helt okej. Jag älskar bilder på himlen typ, blir alltid så vackert.



She drew pictures, not letters


Jag har nog aldrig riktigt gillat att rita, speciellt inte när jag inte har en "rubrik" att rita till och absolut inte människor. Men jag har oftast åstadkommit något bra och kanske vackert, speciellt när jag gick i lågstadiet. Fast sen jag gick den fyraåriga bildkonstkursen tappade jag tålamodet inom konst eftersom det hela tiden förväntades för mycket av oss.

Även om jag aldrig gillat konst, (inte att utföra konsten själv åtminstone) har jag alltid haft goda betyg i det, så nu bjuder jag på något som egentligen inte alls är bra. Men övning ger färdighet. Att rita är bara ett roligt tidsfördriv ibland, speciellt på tråkiga lektioner.

Rainy day



Jag har suttit här i flera timmar och sträckkollat One Tree Hill. Det är sånt man gör dagar som dessa när vädret inte tillåter en att göra bättre. Idag är det exakt två månader till min födelsedag, hehu.

Jag slängde ner mitt första plagg i resväskan idag, det är 12 dagar kvar och ändå känns det som flera ljusår ifrån. Jag har längtat ihjäl mig men å andra sidan skulle det vara minst lika skönt att få uppleva en Finsk sommar, lovet ut. För jag är otroligt bra på att sakna människor.

Att födas och leva i krig



Visste inte om jag ville lägga ut den här från början, av någon anledning känns den rätt personlig.
Den är tagen nångång under krigstiden i f.d. Jugoslavien på 80-talet tror jag, därav den dåliga kvaliteten på personerna. Det är mina föräldrar, en av bilderna jag mixade ihop åt mamma. Men jag behåller den för mig själv istället.

Who's gonna watch you die ?



Otroligt rörande video & otroligt vacker låt.
Death Cab for Cutie - What Sarah said

Junibarn

Hey ni :) Igår när jag pratade med en kompis så nämnde vi våra föräldrars åldrar och sånt, då kom jag att tänka på mammas födelsedag. Eftersom jag inte slipper till stan alls i veckan måste jag väl försöka få fram en liten present iallafall. Jag funderade lite på att ta en gammal bild, göra den lite extra fin, framkalla och rama in.

Jag hittade massor bilder i ett par gamla fotoalbum, en på mamma med en jättestor nalle, på en filt i gräset. Hon var högst två år på den bilden, otroligt söt bild. Sen funderade jag på att göra ett litet kollage av mamma och pappa som unga och förälskade för det fanns faktiskt bilder på dem där de såg otroligt nyförälskade ut. Fast jag ska nog försöka se om man kan hitta något bra att köpa till det här & en ros som varje år. Jag får se vad som blir bäst, i värsta fall kan jag ju ta moppen in till stan.

Gnugga geniknölen



Lite söt bild bortsett från att jag ser gravallvarlig ut, haha. Resten av bilderna från gårdagen kan ni se HÄR. Var inte så många men ifall någon vill se menar jag (:


Jag skulle kunna må hur dåligt som helst och känna mig som vilken kass människa som helst just nu, men det gör jag inte. För jag har alla världens chanser i världen att göra saker och ting och lyckas och allt sådant, för ingen är dålig. Och livet känns så otroligt bra just nu, inget skulle kunna förstöra det. För det händer ju saker hela tiden och alltid när det händer har man världens bästa sällskap. Alla är hur bra som helst, hurudant förflutet och framtid man än har. Peace & love

Inelas dagbok



Bilder från igår, tycker dom känns sköna på något vis. De blev lite suddiga, men den smällen får man ta. idag har jag typ varit med sofia bara, först till henne & byn sen åkte vi till cecilia och kollade Linas Kvällsbok, den där Ivar är nog lite söt med sitt hår, haha :D Helt okej film, humor blandat med oseriöst allvar om man säger så.

En saga om gårdagen

Jag vet inte vad jag ska berätta om gårdagen, eller om jag alls ska berätta något om den. Lite iallafall. Satt och tog det lugnt bara hos Cecilia, åt lite och sen åkte vi till stan. Träffade lite folk där, gick runt lite bara. Men egentligen finns det inget att berätta som skulle förklara hur roligt det faktiskt var. Vi stötte på några fyllon, uteliggare och ett par turkar också. Det var skrattretande, & jag som trodde vi bodde i Finland. hehu :D Sen insåg jag att jag aldrig skulle kunna bli alkoholist, inte ölalkis iallafall.

Låg på soffan i sådär en timme eller nåt och tänkte på saker & ting innan jag till slut bestämde mig för att verkligen sova. Jag hade åtminstone greatkul, bättre än att sitta och ruttna i malax.

Midsommar

Jag har aldrig riktigt fattat varför man firar midsommar, men jag har ju inte heller firat det på riktigt någon gång heller. Den har åtminstone sitt ursprung i kristendomen har jag läst, hehu. Religion var aldrig riktigt min grej.

Ikväll blir det lite fest med tjejerna. Ska vara hos Cecilia först och sen åker vi antagligen in till stan. Det kommer bli grymt kul tror jag, bara humöret är på topp :D Och bilder kommer antagligen också. Hehu, men nu ska jag nog ta och städa lite och sen duscha och sånt smått. Efter det är jag säkert på väg till Ciiila, så slö som jag är på att fixa saker & ting !

Ha en otroligt bra midsommar !



Fotbollsiver

Har varit en händelserik dag idag faktiskt, skönt för omväxlings skull. Åkte bort till något grodträsk med några chicks och picknickade typ, kanske låter trist men det var grymt haha ! :D Pratade, åt och ringde åt folk och sen mot slutet hade vi sanning och konsekvens. Jag och Anela tog våra dundervespor ner till åminne, det var otroligt varmt vatten där. Ska nog ta oss ett kvällsdopp någon dag ! Sedan bara körde vi kilometer efter kilometer & hem till tjejen en stund.

Sen jag kom hem har jag bara kollat fotboll och sen gick jag och bror ut. Han provkörde min vespa, nästa torsdag ska han skriva teori, alltså till bilkörkortet. Vi har lirat fotboll en god stund, han tränade mig i lite trick och sen på att prickskjuta. Det där med prickskjute är inte min grej haha, fick in tre bollar genom det "LILLA" (stora) hålet ! :D  Känns som att jag babblar en del strunt nu, men det var iallafall min dag. Nu ska jag typ se om bilderna från träningen med bror blev lyckade , isåfall blir det nog att redigera. Gonatt nu ! :)

Canon VS Nikon



Här har jag sammanställt lite smått om två otroligt bra systemkameror. Har själv länge funderat på att skaffa en Nikon, men jag tänder mer på Canon för tillfället. Just den här Canon EOS 400D är väldigt populär, har sett den hos väldigt många redan och själv har jag inte hört något dåligt om den.

Det lutar åt Canon-hållet för min del, men sen finns det ju 450D och 1000D som också låter lovande men de är ännu dyrare. Vad det gäller utseendet är Canon snyggare och den är också mindre vilket är rätt praktiskt.

Om ni vill läsa mera om dessa kameror och tre andra också så finns testet här !

What's bloggkoll about ?



Jag blev ju typ överlycklig när jag fick min första prenumerant, och jag har faktiskt en liten aning om vem personen är. Jag tvingar ingen, men det är klart man blir glad då någon börjar prenumerera på ens egen blogg. Så ifall ni faktiskt gillar bloggen så är det bara fritt fram att lägga till mig där, som sagt jag blir otroligt glad ! :D

Antagen



Jag visste att det skulle komma idag, men när jag vaknade var det ännu flera timmar kvar tills posten skulle komma. Jag släpade med mig mitt täcke till vardagsrummet och kollade teve. Så trött som jag var somnade jag också. När jag öppnade brevet och såg att det inte bestod av endast ett papper visste jag direkt att jag blivit antagen.

Mamma frågade mig om jag var glad nu, jag var inte säker på om jag faktiskt var det men jag sa ja ändå. Men nu när glädjen lagt sig lite vet jag att jag faktiskt är glad, det här är det enda jag vill göra. Men behöver inte göra underverk för att känna att det man gör är bra, det kan vara hur simpelt som helst. Det känns som att den här utbildningen är en ny start, en början på något nytt.

Min bror var jätteglad för min skull, han sa ju till och med att mitt urvalsarbete var så mycket bättre än hans & han kom ju också in på media fastän han idag går på datanom. Och han var ju säker på att jag skulle bli antagen, precis som alla andra. Det var bara jag som var osäker. Jag är otroligt lycklig, det känns nästan som en seger ! :D

Gigantisk tankeverksamhet

Det har varit en helkul kväll faktiskt, bättre än sist kändes det som åtminstone. Vi åt tacos och skrattade ihjäl oss åt Rosa the movie , skönt att träffas och ta det lugnt bara. Kanske kommer bilder senare, nu är jag alldeles för trött för att börja pilla med dem.

Min hjärna är typ överbelastad, titta bara:
 - vågar varken få ett ja eller nej från skolorna jag sökt till, jag är typ rädd.
 - jag åker bort om nitton dagar och jag både vill och inte vill. det är trots allt fem hela långa veckor
 - nästa veckas torsdag ska jag och klippa mig, men jag vet inte vad jag ska göra av det.
 - jag måste åka till labbet och ta prover men då måste jag stiga upp tidigt för att hinna och jag varken orkar eller vill. de borde ändra sina arbetstider om det ska passa mig
 - fyller om 67 dagar och jag har tvingat bror att köpa en present åt mig, VÄLDIGT VIKTIGT :D
- moder min fyller nästa vecka och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på, kanske måste vara lite kreativ den här gången istället ?

Piece of me



Det var egentligen inte värst tung arbetsdag idag. Fanns varken för lite eller för mycket att göra, konstigt nog hade jag bara ont i tårna när vi var klara. Fast det var ändå otroligt skönt att få sitta ner och äta iallafall :D Har suttit nästan två timmar på vrålåket och man fick ordentlig rumpvärk av det med, intressant jag vet.

Ikväll ska jag på tacokväll hos Cecilia , kommer säkert bli kul :) & annars har jag inte mer att säga för stunden. God fortsättning på kvällen !

En inspirationskälla



Nu tänkte jag vara riktigt snäll och tipsa om en mysig blogg som jag brukar kika på. Nene (KLICKA!) kallas tjejen bakom bloggen. Något jag gillar med henne är att hon kan ta en hur simpel bild som helst och göra den till något unikt. Det är inte en blogg som liknar någon annan, den är lite speciell tycker jag. Och man blir otroligt inspirerad av henne ! Kolla in henne vafan : )

Tears of Heaven








Från början hade jag runt femtio bilder, men jag har valt att redigera de bästa bara. Blev otroligt nöjd med dessa, speciellt den första :D Helkul att gå runt i regnet med ett paraply i ena handen och kameran i andra. Regn är vackert.

Lite Chad och en häxa

Jag hade en helskum dröm inatt ! Jag drömde att jag var Chad Michael Murray (killen från One Tree Hill) och sen hade jag med mig en tjej, vet inte vem det var men det var nog en hollywood-filur iallafall. Vi hade planterat ett träd vid radhusen som ligger mittemot mitt hem, och på kvällen skulle vi gå dit och vattna trädet. Men eftersom vi hade planterat det så långt ifrån vårt hus så kunde vi inte bara ta en slang utan vi var tvungna att ta vatten i hinkar istället ! :D

Men det fanns en hake, det bodde en elak häxa i de där radhusen där vi planterat trädet och risken att hon upptäckte oss och tog fast oss var väldigt stor. Vi tog risken och gick dit men den elaka häxan upptäckte oss direkt, innan vi ens börjat vattna vårt kära träd ! Häxan tog fast min vän, men jag, Chad Michael kom undan. Jag vet inte vad som hände med min vän tjejen , vaknade av att en röst på datorn gick igång.

Vad vill drömmen säga mig egentligen ? Kanske att jag kollar för mycket One Tree Hill :D
Vilken weird dröm , hehu !

Stan och EM

Åkte in till stan med mina föräldrar i eftermiddags, de skulle bara åka och köpa en del småsaker. Jag hade ju ändå inget att göra så jag hängde på liksom :D Vi fyndade t-shirts för två euro och handukar för en, och ja en hel del annat också. Men det här var mest sånt vi skulle ge bort till våra släkningar där nere.

Det blev inget åt mig, fast jag hittade ett par jättesöta ballerina men såklart fanns inte rätt nummer. Vi åt på Leonora innan vi åkte och det var verkligen mums ! Jag och pappa kollade sverige-spanien när vi kom hem men så trött som jag var somnade jag i andra halvleken :(  Usch vad spanien spelade bra, jag blev verkligen förvånad. Fast jag tycker sverige skulle vinna, jag gillar dem bättre hehu.

Idag påminde mig pappa om kameran jag ska få till hösten, typ underbart ! Fast först måste jag se till att komma in på utbildningen, läste på tidningen att svaren skulle komma tidigast på fredag egentligen men de hade problem med sina datorer så svaren blir försenade :(  I värsta fall blir det så sent så jag inte hinner ta del av svaren, fast det tror jag inte.

En dagdröm bara



Jag ska få min människans kropp-bildserie inramad av pappa, antagligen idag. Vet inte annars vad jag ska göra med den, är ju otroligt synd att bara slänga den. Tänkte hänga upp den på väggen ovanför min soffa sen. Kan bli bra.

Jag vill byta tapeter i mitt rum, de är upprivna på flera ställen & är annars allmänt fula. Jag skulle valt såna där tapeter som går att måla, rummet skulle gått i en fin färg. Sen skulle det inte skadat med ett nytt klädskåp heller, för mitt nuvarande är otroligt stort och inbyggt dessutom. Mitt nya klädskåp skulle fått ha helfigursspeglar på sina dörrar, det skulle jag älskat. På mina väggar skulle jag hängt några tavlor, men inte något som som någon berömd konstnär gjort, jag skulle hänt dit mina egna bilder. En hel del annat vill jag förändra i mitt rum, men det är inget jag kommer få gjort.

Egentligen skulle vi gjort om mitt och brors rum i höstas, men det blev inget av det eftersom vi skulle fixa fasaden på vårt hus där nere i Bosnien. Men jag trivs hur bra som helst såhär ändå. Jag klagar inte, jag dagdrömmer lite bara :D

EDIT
: Nejmen titta, en del av ramen på bilden har ju helt fallit bort och på en sida är den ljusare än på den andra ! :o Bloggens fel ? Kanske bara jag som töntat mig och beskurit den lite knäppt.

KENT, en verklighet


Jag skulle göra vad som helst bara för att få uppleva det här igen.

En bild. Tusen ord



Känns inte som att jag har något speciellt att berätta idag så jag slänger in en gammal bild bara. Ganska gammal, kom till när jag satt och pluggade till tyska-prov : ) Har legat och solat några timmar, var rätt varmt fastän det bara var 15 grader. Min bror joinade mig senare också. Han har en konstig vana att han alltid slår till mig sådär lite på skämt eller bara ligger och glor på mig och säger något om att jag ser ut som en gorilla. Lite komiskt faktiskt.

Har inte hunnit mycket mer än så idag, mamma har skaffat två dagars arbete åt mig och kusin. Måndag och tisdag blir det, tar mitt vrålåk in till stan. Jobbet är på en restaurang, rätt tungt men vad gör man inte för pengar, hehu ! :D

SÖU-rock ? Not this time

Vaknade rätt tidigt idag men hur jag än vände och vred mig så kunde jag inte somna om. Men ovanligt pigg var man ju :D Eftersom min mp4 dött under nattens gång så satte jag på musik på datorn istället men låg kvar i soffan och läste en bok istället. Det fattas en tärning tror jag den hette.

Igår när jag kröp under täcket insåg jag att det är störtomöjligt att åka på SÖU idag eftersom det pratade om att ta taxi hem och lilla jag har ju såklart bara råd med inträde, tihi :D Känns ju liiite onödigt att någon ska hämta en enda person och egentligen är det en ganska lång sträcka att köra. Antingen kommer jag på en lösning eller skippar hela festivalen. Det andra alternativet låter mer lovande, känns lite dumt att slösa bort alla pengar just innan man ska resa.

Jag är vrålhungrig vilket egentligen inte är så konstigt eftersom jag bara åt de där pirogerna igår och en liten köttbit på kvällen, hehu. Men nu ska jag fixa tvätten innan jag totalt glömmer bort det. SHARÅ !

En smula vardag

Idag har jag träffat folk, egentligen var det nog helt okej. Sen jag kom hem har jag bara sträck-kollat One Tree Hill som är det bästa och det mest beroendeframkallande tinget som finns. Känns så otroligt verkligt, synd bara att jag snart kollat alla avsnitt :( Skyll dig själv, haha !

Jag borde åka och ta några prover nu någon dag. De har skickat en remiss från skolan till sjukis och mamma hotade mig med att om jag vägrar gå så lämnar hon jobbet och släpar mig dit. De vill utesluta tarmsjukdom, men enligt mig är det bara skitsnack, det är nog därför jag inte vill gå. Fast mamma tycker ju att det alltid är bra att kolla upp sig ibland, man vet ju aldrig vad man bär inom sig som hon brukar säga.

Imorgon är det SÖU-rock, jag vet inte om jag ska åka. Jag har ju sett fram emot det så otroligt länge, fast nu är jag inte lika ivrig längre. Jag får se hur jag gör, det är ju trots allt fredagen den 13 imorgon, och så lyckad som jag är kan man aldrig veta vad jag kan råka ut för :D Men egentligen tror jag inte på sådant, eller gör jag ?

En mumsig pirog


Jag måste berätta det här åt er, det är så otroligt typiskt mig ! Mamma brukar alltid påpeka att det finns gott om mat i kylskåpet och hon brukar även säga till när vi borde äta upp något visst innan det blir dåligt och börjar mögla. Eftersom hon igår sagt att pirogerna börjar bli dåliga så tänkte jag vara lite schyst mot dem och äta upp dem innan det bryter ut någon mögelattack !

Så jag lägger in dem i ugnen och sedan börjar jag äta i lugn och ro medan jag kollar på That 70's Show.  Eller jag åt i lugn och ro tills jag började nafsa i mig den tredje pirogen. Ja, först då inser jag att den var möglig. Eller, jag antog kan man väl säga. Så som det smakade :o  Haha, lite komisk såhär efteråt :D Fast man måste ju smaka på allting innan man vet om man tycker om det eller inte, just mögel är inte en av mina favortirätter !

Typiskt Inela, typiskt dig !

En liten saknad


Jag drömde något otroligt konstigt inatt. Så konstigt att jag nästan glömt vad som hände i drömmen. Några från min gamla klass var där iallafall, och nu känns det som att jag saknar tiderna vi hade ihop. Har aldrig förut tänkt på hur lite tre år egentligen är. Haha : )

Jag borde kanske laga lite mat åt mig nu, om jag hittar något mumsigt vill säga ! Fast jag vet inte om jag är hungrig precis, hehu. Men vet ni, om jag bara skulle äta när jag var hungrig, ja då skulle det bara vara skelettet kvar av mig. :D

Jag vet inte om det händer något speciellt hos mig idag, någon kommer antagligen ringa och meddela snart att hela gänget ska träffas. Är jag hundra på ! Fast jag vet inte om jag orkar åka någonstans idag, eller alls träffa någon. Antagligen hänger jag på om vi gör något ändå, för man mår ju bara bättre att komma bort lite :) Nu kan jag faktiskt erkänna att jag var lite bitter innan jag satt mig ner och skrev det här, men det känns bättre nu. Som jag förut nämnde på den gamla bloggen ; en blogg kan vara otroligt bra tröst ibland ! Åtminstone enligt mig : )

Ingen eldslukare precis


Pappa : Du gillar fotboll va ?
Jag : Ja det gör jag.
Jag (tänker) : Skulle antagligen spelat än idag om jag fått, men icke sa nicke.

Ett par söta ungar kom hit runt åttatiden, satt en stund framför datorn bara. Men eftersom egentligen ingen är så förtjust i att sitta framför datorn en hel kväll ( bortsett får en liten kåtbock ) så satte vi på en film. Accepted var det, har sett den miljoner gånger men den är alltid lika rolig.

Satte mig direkt ner och kollade schweiz-turkiet efter att de åkt. I famnen kunde man beskåda en stor skål med chips med speciell löksmak. Och att se mig sluka en så stor skål chips på en gång är ingen vacker syn kan jag lova. Men så spännande som matchen var tappade jag matlusten, eller chipslusten kanske man ska säga :D Turkiet gick från planen som segrare, jag som hejat på schweiz ! Haha, damn it ! ; )

Svart på Vitt



En sak jag absolut inte gillar med bloggen är att det tar sån tid att ladda upp bilder och ännu ett minus är ju att man inte kan göra dem mindre utan att de ska bli suddiga.

Dessa bilder är rätt gamla , och när jag säger gamla så handlar det knappt om tre veckor gamla. HAHA :D Tänkte iallafall visa dem åt er eftersom jag själv tyckte de blev rätt bra. På något sätt utstrålar de sommarkänslor, även om de faktiskt är otroligt mörka. Det har varit uselt väder hela veckan och jag börjar sakna solen redan. De där forskarna som sagt att det kommer vara varmaste sommaren på flera år yrar nog lite dom ! hehu.

Idag när jag sprang efter posten kom jag att tänka på att jag snart kommer få svar från medialinjen om jag slapp in eller inte. Jag är nästan hundra på att jag kommer lyckas, men tänk om inte ? Vågar inte ens tänka tanken, jag vill inte göra om inträdesprovet om ett år. DET ÄR KLART JAG SLIPPER IN , I ÅR DESSUTOM : D

Fotbollshistoria och EM

fotbollEM
(bilderna hämtade från google)

Jag minns att när jag var minde så brukade min kompis dra med mig på sina fotbollsträningar, ibland fick jag vara med och träna fastän jag inte ingick i deras lag. Senare gick jag in i laget i anfallet, men det var inte alla som tyckte om att jag spelade. Speciellt inte min mamma, hon tyckte att fotboll inte var något för tjejer. Och något hon väldigt ofta sa till mig var "Man får fula ben av att spela fotboll, det är inget för tjejer" , det var en orsak till att jag inte fortsatte spela. Jag minns att mina lagkamrater försökte få tillbaka mig, jag var okejbra faktiskt. Men det blev inget av det. Sen dess har jag alltid tyckt om fotboll, jag följer alltid mästerskapen i fotboll. Eller ja, oftast iallafall.

Så även i år när EM gick igång. Igår var det sverige-grekland som gällde. Det var spännande, och just som jag började tänka för mig själv "De är ju usla på fotboll, t.o.m jag skulle vara bättre" ja då blev det mål. Haha :D En sak jag märkt i min umgängeskrets är att jag nästan är den enda som gillar spelet någorlunda. Om man räknar bort killarna förstås. Men det är smällar man får ta ! : )

Det här var en liten del av mig som jag sällan berättar.
Men det är en stor del av min personlighet


Tillbaka på ruta ett

Bloggen är äntligen färdig och jag är redo för start ! Den här bloggen startade jag för en månad sen men eftersom jag då fortfarande gick i skolan hann jag aldrig designa den. Fast nu när vi fått sommarlov har jag både fått tillbaka blogglusten och tiden jag behövde.

Ingen har hjälpt mig att designa sidan ! Jag har lärt mig själv genom god vilja och med hjälp av internet så är det inte heller så svårt att hitta de rätta svaren på hur man gör saker och ting. Ja som exempel hur man lägger in sin header ! När man fortfarande är nybörjare kan det kännas hur svårt som helst, men jag lovar er, det är faktiskt inte så svårt som ni tror. Under de senaste tre dagarna har jag bara suttit här på bloggen och det är otroligt hur mycket nytt jag lärt mig.

Varför jag just bestämde mig för "Foto Design Personligt" var för att det är nästan det enda jag är intresserad av och jag vill visa människor att man faktiskt kan bara man vill. Jag kan själv erkänna att jag är nybörjare i photoshop och jag är inte någon mästerfotograf, men jag tror ingen ger upp innan man ens hunnit börja. Och jag har inte ens startat !

Gillar ni bloggen ?
Ja då är det bara fritt fram att kika in igen nån dag ! ; )