måndag med fart

Jag fick ingen sömn alls inatt, låg mest och vred mig på soffan hela natten istället så det var inte precis skönt att dra sig till skolan idag. Finskan var rätt slö fast sen gick jag till Wayne's med Angelica och Tessa på en kopp varmt kaffe. Hade bara en lektion efter maten så det var rätt chill. I väntan på nästa buss hem sprang jag och Angelica och yrade på stan. Det var väldigt fnissigt, haha. Måndagar är rätt skoj egentligen :)

Det börjar bli riktig vinter nu och jag har varken ordentliga kläder eller skor ännu. Det är nog ganska mysigt att gå runt i tunna sneakers och bli blöt om tårna :') skämt. Förutom slasket och kylan är nog vintern bra i mina ögon. Men det är väl sånt man får stå ut med ibland. Idag ska jag försöka plugga så gott jag kan. Har massor att hinna med nu, jag insåg att alla uppgifter vi håller på med i skolan just nu ska vara färdiga denna eller nästa vecka. Och jag är ju världsbäst på att lämna allt jobb tills det faktiskt är försent. Dags att börja nu :)

i väntan på en lång kall vinter

Med tanke på vilken otur jag haft de senaste fyra månaderna hade jag inte fått åka nånstans utanför malax igår kväll. Men det är ju bra att man har två föräldrar med helt olika åsikter ibland. Så jag och två andra tjejer drog oss till solf och dansade rumporna av oss. Måste erkänna att det inte alls var så roligt som jag förväntat mig, rätt dålig musik och jag hade inte precis världens bekvämaste skor på mig. Så man kom hem med ett par blåsor och en otrolig värk under fötterna. Fast det var så mycket bättre än att sitta hemma. Och det är ju roligt att träffa folk som man annars aldrig träffar ! :)

Just nu skriver jag psykologin plus kollar på OC. Inte värst bra kombination, men för mig går det bra. Annars händer nog inget idag, i den här kylan orkar jag inte ens dra mig utanför husets väggar. Fast nu ska jag väl försöka göra något vettigt, tjoo !

Some Creepy MomentsDet här var typ det enda jag åstadkom igår. Annars satt jag och kollade film, åt äpplen och en del onyttiga saker. Och den här helgen verkar bli så långtråkig så jag helst vill slippa den och spola fram till  tisdag. Absolut ingenting händer, folket ska till solf på ungdomsdans men jag varken vill eller orkar inte. Så min dag kommer väl mest bestå av läxläsning, städning , tvtittande & att sitta här. Woho, riktigt najs. Fast det var länge sen jag tog kameran i handen och gick ut med den. Börjar nog bli dags nu ! och nu är det typ bara en månad tills jag skaffar en system, TIHI :D

Spännande fredagkväll, eller inte

Förr brukade fredagkvällar vara otroligt spännande och händelserika för mig. Nu händer absolut ingenting längre, jag sitter hemma och är nyvaken. Råkade somna när jag kollade på tv, sen skrämde telefonen livet ur mig och jag orkade inte lega och spela död längre. Hm, man kan ju undra vad jag ska hitta på ikväll då. Sitta hemma eller tvinga någon underhålla mig ? Imorogn är det solf tror jag, alla ska dit men jag vet inte om jag orkar. Dessutom måste jag tänka på min ekonomi, haha ! :D går på minus snart, men det får vi se sen. Jag ska iallafall försöka bli riktigt utvilad i helgen, vilket jag inte brukar lyckas med annars :)

nejnej, nu började jag med photoshop. Och det håller mig sysselsatt hela kvällen, sen kan jag ju alltid göra läxor om det blir riktigt hopplöst. 

Turen I Oturen


Vi var på Know How bara en kort stund. Mest satt vi på läktaren och kollade på konstigt folk och sen tog vi en buss in till stan. Just när vi stigit av märkte jag att jag tappat bort min telefon. Antingen är jag otrolig slarvig med alla mina ägodelar eller så har jag helt enkelt otur väldigt ofta. Det kom som en chock för mig när jag insåg att den inte låg i någon ficka, för det är ju inte precis en skön känsla att bli av med två telefoner på knappa två månader. Sen satt jag och Nicklas och väntade på bussen till Gamla Vasa i en timme, ute i kylan. Brr vad kallt det var.

Sen när det gått någon timme ringde någon finne och sa att han hittat min telefon nånstans i botniahallen och att vi kunde komma efter den. Jag återfick mitt hopp om att inte precis allting gått åt helvete idag & kvällen blev till slut hur bra som helst. Inte ens idag fick jag något vettigt gjort, satt bara här när jag kom hem. Kollat film och gjort en ny samlingscd åt morsan.

the story of today

DAGENS HUMÖR: Helt okej, lite humörsvängningar but that's it.
DAGENS KLÄDSEL: jeans, grå topp, svart sjal
DAGENS MUSIK: väldigt gammal musik på mp4
DAGENS SAKNAD: väldigt god mat och känslan av att vara mätt.
DAGENS LÄNGTAN: torsdag med pojk
DAGENS HAT: samhällsarbetet
DAGENS VILLE: kanske få undan alla läxor som är på hälft
DAGENS VILLE INTE: sova bort min kväll
DAGENS MYS: soffan under ett varmt och skönt täcke halva kvällen
DAGENS GÅ UPP: runt nio
DAGENS VILL VERKLIGEN INTE: inget speciellt, tror jag.
DAGENS JAG ÄR: alltför pigg för att sova

Det känns nästan som att jag sovit bort hela dagen. Började skolan tolv och kom hem femtiden, sen somnade jag framför tvn och sov ett par timmar. Hoppade snabbt i duschen och satte mig här resten av kvällen. Så jag kan väl inte påstå att jag hunnit med mycket idag. De senaste dagarna har jag sovit ganska mycket, det värsta är att man inte kan somna sen när man verkligen borde. Men det är smällar man får ta, kanske man borde hoppa i säng lite tidigare i fortsättningen.


Imorgon är det ny dag och nya händelser. Ingen skola, vi behöver egentligen bara dra oss till Know How-mässan och låta läraren anteckna att vi varit där. Så med andra ord har jag ganska fri dag imorgon, bara att åka på mässan & resten av dagen tillbringas med pojk. Jag ska väl snart dra mig till sängen, även om jag är så pigg att jag skulle kunna springa till stan om jag verkligen behövt. Och det är ju nog sisådär trettio kilometer för er som inte visste.

Jag har funderat på att bygga om bloggen, och jag har jobbat lite smått på det, men inget speciellt. Bara planeringar ännu :) Så vi får se vad som sker här inom en snar framtid. För en gångs skull känns det som att jag har miljoner saker att berätta, fastän jag inte har tiden till det. I onsdags gick jag från blondin till brunett, vilket kändes otroligt konstig i början. Jag verkligen ångrade det först, men nu när jag blivit lite van känns det mycket bättre. Det kanske dyker upp lite bilder här nåndag, får se när jag hinner. Men nu är det slutpratat för min del, för nu ska inela hoppa i säng ! :)

Måndag

Det var julöppning i stan igår så jag och några andra tog oss dit på eftermiddagen. Egentligen sitter jag helst hemma och är slö på en söndag, men det här var mycket bättre än så. Träffade älsklingspojken där och var med han resten av kvällen. Det finns väl inte så mycket att göra på en julöppning, bara gå runt, träffa folk och frysa men viktigast är väl att man har skoj och det hade jag verkligen. Kom hem runt åttatiden nångång och satte mig direkt ner och gjorde läxor, höll på med dem till tolv och blev ändå inte klar.

Två lektioner i skolan idag, gjorde psykologin med Angelica och sen in till stan. Igen. Jag börjar smått hata stan, det är tråkigt & det finns absolut inget intressant där. Bara när man har råd att slösa pengar på något !

Dagens planer är
: läxor, dusch, OC och ny bloggdesign.
Gratta mig om jag lyckas med allting.

Söndagmorgon
Har haft en otroligt skön vecka. Det har varken varit för mycket eller för lite att hinna med, så skulle det kunna va hela tiden tycker jag. Men i skolan verkar det bli väldigt mycket teoretiskt några veckor framåt nu, även om jag hatar sånt stör det inte mig precis. Om man vill något måste man väl kämpa sig igenom det värsta också.

Det bästa med den här veckan var min fredag och det sämsta var problemen med mitt borttappade busskort. Annars har det inte hänt något speciellt idag heller, suttit hemma och tagit det lugnt & sen på kvällen kom några tjejer hit. Inte mera spännande än så :) & morgondagen spenderar jag i word med läxskrivningar & annat skoj. Precis så som alla andra söndagar ser ut .

we all love mondays

Okej nu ska lilla inela ta den här bloggen på allvar. Den gångna veckan känns rätt händelserik men jag orkar inte berätta något sånt. Nu är det ny vecka med nya händelser. Gymnasiet var fnissigt, fick ut prov, skev förhör, brandövning, lyssnade på lärarnas predikan och så vidare. Alla vet hur en vanlig skoldag ser ut. Sen stan och slösa pengar och efter det hem.

Äntligen ny period, behövdes verkligen. Jag var vekligen trött på att jobba och alla långa dagar. Förhoppingsvis blir det lugnare denna period. Jag har lust att göra något riktigt skoj nu i helgen, eller vilken dag som helst. Känner mig jämt så stressig av allt som händer så det skulle vara skönt att komma bort en sväng. På onsdag är jag antagligen brunett igen, precis som jag var för något år sen. Känns konstigt  med tanke på att jag varit blond i sisådär ett år nu, men det blir säkert bra. Mera har jag väl inte på hjärtat , förutom att jag ska fortsätta stressa hela veckan eftersom jag hänger lite efter i allt plugg. Även om det suger ska jag kämpa mig igenom denna fas också. Puss ! :)

heartache

När jag ser på bloggens översikt ser jag bara en massa halvskrivna inlägg som jag aldrig publicerat. Det bevisar nog hur otroligt svårt jag har för att skriva något här nowadays. Min dag har nästan svängt lite som en berg och dalbana, missade bussen, kom senare till skolan, blev lycklig, blev ledsen, somnade på bussen hem, läste i min bok lite, och nu sitter jag här. Fast jag tycker ändå om att komma till skolan varenda eviga dag för björne gör mig sådär löjligt lycklig varenda sekund som går. Och det är nog den enda höjdpunkten på dagen. Har inget mera att berätta så .. tjoo !

hård pluggdag

Har suttit och pluggat hela dagen sen jag drog mig ur sängen idag. Finskaprov, psykologiförhör + uppgifter tills imorgon. Jag vet mycket väl att de som går i gymnasiet på heltid har hundra gånger mera att göra, men själv klarar jag knappt en dag. Jag ska försöka jobba mig igenom nästa period men efter det hoppar jag antagligen av. Inget säkert besult, men jag har inte krafter för så mycket jobb.

Var på fest hos en kompis igår, själv tyckte jag det var jätteskoj. Mest av allt stod jag och några andra och dansade så gott som hela kvällen. Var meningen att vi skulle sova där också, men jag kände för att gå hem för att sova. Nu vill jag mest av allt att det ska bli onsdag, för då har jag kämpat mig igenom ännu en gymnasiedag och min sista dag på jobbet fast andra orsaker finns också. Ska bli skönt med ny period nu också :)

Nu ska jag återgå till pluggandet innan jag totalt ger upp. haidoo :)

welcome home baby

Jag tänkte göra en liten comeback här på bloggen nu efter en veckas tystnad. Passar bra va ? Även om jag inte har så speciellt mycket att berätta kommer det väl lite hela tiden. Den här veckan har mest gått åt att renovera mitt rum, själva renoveringen är klar nu men det är en hel del att städa kvar. Så det är lite vad jag ska göra idag, städa och möblera mitt rum. Sen ska jag på fest till en kompis ikväll antagligen :)

Har prov i finskan på måndag så jag ska försöka plugga allt jag kan för att inte loosa totalt. Sen händer det väl inte mycket mer än så skulle jag tro. Nu hör jag mamma skrubba mitt golv så jag ska samla alla mina krafter och hjälpa till nu ! shaao