Tappat bloggsuget

Jag har liksom tappat motivationen för bloggen på sistone. Även om jag har hur mycket tid som helst över för den hinner jag aldrig. Jag vet inte längre vad jag ska berätta om eftersom det enda jag gör just nu är skolan, stan, träffa folk och ta det lugnt. Och det blir ju tråkigt att läsa om jag bara berättar om hur min skoldag varit.

Vad har jag hunnit med sen sist som ni inte hört ? Hm, jag har designat en blogg som jag inte är klar med ännu, inte allt .. men kolla här ifall ni vill kika på det. Och egentligen inte mycket mer än skolan, och stan. Har väl planerat lite hur mitt rum ska se ut efter renoveringen, vi börjar imorgon med det. Kanske dyker upp ett slutresultat här sen, men tills vidare hoppas jag att bloggsuget kommer tillbaka snart. Sköt om er, för det ska jag också göra.

Onsdag

Idag fick vi börja redigera våran första film på videoproduktion, vår blev inte ens en minut lång. Blev inte värst bra heller, men det är ju trots allt första filmen. Sen på gympan var vi och bowlade, så länge det gick bra var det roligt. Men sen började jag missa precis allting, jag har aldrig varit speciellt bra på det kan jag stolt erkänna. Vi gjorde lite grunge-bilder i photoshop på fotografisk.

Idag har jag varit duktig och gjort matematiken, läst vidare i min bok, städat och ska just duscha. Jag ska försöka lägga hit lite bilder nu nåndag, bara jag orkar. Är så trist för tillfället. Kan hända att jag blir utan dator i helgen faktiskt, eftersom den inte kan stå ikopplad när vi renoverar mitt rum. No way, jag klarar mig galant :) nejni, dusch nu !

Like only a woman can

Det var jobbet som gällde idag. Har verkligen gett allt för att orka mig igenom dagen, var mycket att göra idag. Men nu har jag bara två tisdagar kvar att kämpa för pengarna så det ska jag väl klara av :) Helgen gick åt att plugga och träffa folk, har faktiskt inte mycket intressant att berätta som ni kan ha missat.

En sak jag fick veta igår var att vi ska renovera här hemma lite, och vi börjar idag med hallen på andra våningen. Efter det ska mitt rum fixas, det ska bli lite mera färger, lite nya möbler kanske och en del ska slängas ut. Mitt tak ska kanske förnyas också, det kommer bli spännande. Enda problemet är att jag inte kan bestämma vilka färger jag vill ha i mitt rum, den största väggen har jag tänkt göra riktigt vinröd, men jag vet inte hur jag gör med resten. Får se. Men nu har jag annat att göra, ha det bra ! :)

Julafton är nära nu


Bloggen är rätt tom på mig om man säger så. Det känns helt enkelt dumt att visa er en massa bilder på mig, för alla vet redan hur jag ser ut,
men denna bjuder jag på.


Jag har inte precis orkat göra något mera än att åka till jobbet och göra det jag måste den här veckan. När jag kommer hem är jag antingen för trött eller ska åka och träffa någon. Så det är liksom vad mitt höstlov gått åt, fast jag ångrar inte slitet. Till jul när det blir mellandagsrea ska jag slösa upp (som vissa vill kalla det) alla mina pengar på en kamera.

Idag när jag satt och såg på hur dagen långsamt blev till kväll och det regnade för full kom jag att tänka på en sak. Jag längtar verkligen till julen och jag längtar minst lika mycket tills första snön kommer. För jag älskar att gå runt i vantar och varma sjalar. Det är mysigt med kyla, för då har man en bra orsak till att klä sig som en björn. Och i år ska jag använda mössa, det har jag inte gjort på flera år nu. Dags att börja skydda min lilla hjärna och dess innehåll. Det märks nog hur otroligt glad jag känner mig nu, kanske bara ett glädjerus eller något

Helgen går åt att plugga och läsa, fast jag är dålig på att hålla det jag planerat. Gonatt !

Inte precis höstlov men ..

Vår skola har höstlov hela veckan, jämfört med andra som bara har torsdag-fredag. Men jag är inte precis lat, för istället för att ligga och vara lite död i sängen jobbar jag hela veckan. Visst det är rätt jobbigt, men jag behöver det. Om en knapp månad har jag råd att köpa en ny kamera, wohoo :D Vid veckans slut kommer jag vara cirka femhundra euro rik.

Nu ikväll ska jag inte göra mycket för jag är nog rätt trött faktiskt. Men jag tänkte iallafall göra psykologin & modersmålen nu så jag får det undan :) Alltså jag har en fet bok att läsa till modde, fast jag har typ tvåhundra sidor kvar på en annan bok jag läser just nu, det är rätt grymt. Och man blir ju helt förvirrad om man läser två samtidigt, jaja. Får se om jag hinner med allt. Senare tänkte jag antingen kolla lite film eller fortsätta med bloggdesignen jag håller på med åt en tjej. Haidooo :DD

En fredagkväll

Igår på fotografisk skulle vi gå till mediacity och se på när mediatreorna filmade in ett tv-program. Vi ska också få göra det i trean sa dom. Fast vissa av oss hittade aldrig dit och missade allting, och jag är förstås en av dem. Men dom sa att dom bara fick sitta knäpptysta och se på, vilket kanske inte var så mycket att missa iallafall :)

Efter skolan var jag med nicklas lite, deet var riktigt skoj. Fanns iallafall en del att skratta åt :D Men sen tog jag bussen till Cecilia där vi skulle tillbringa hela vår fredagkväll. Jag har inga bilder från kvällen men jag kan ju säga att ingen bild skulle kunna beskriva kvällen, inte ens ord. Eller jag orkar inte berätta, jag känner mig rätt slut idag. För nu ska jag försöka hoppa i duschen, känner mig rätt så ofräsch faktiskt.

Presentkortsslöseri


Kom hem runt tre-tiden och var vrålhungrig så jag gjorde köttbullspanna på knappa tio minuter. Enkelt med djupfryst mat som man bara behöver steka, speciellt när man är sådär hungrig som jag var ! Kändes som en otroligt kort skoldag idag, och det var det ju. Med tanke på hur långa dagar jag egentligen har. Och vi har en ny tjej på klassen, vilket kanske är värt att nämna också :> Men jag är så sjukt trött just nu så helst skulle jag sova några timmar nu. Fast det blir så jobbit att sova sen ikväll.

Jag fick ett presentkort med telefonen jag köpte i måndags, det var gratislåtar från butikens hemsida. Eller rättare sagt var det Mamma Mia - the movie soundtrack. Om jag köpt skivan, vilket jag aldrig ändå gjort, skulle det kostat runt tio euro. Men jag tänkte iallafall ladda ner och kolla igenom det, kanske mamma vill ha. Eller någon annan, för jag är inte ABBA-fantast, jag bara använder upp presentkortet som jag fick av den söta försäljaren :D

PUSSGURKA

Idag eller snart iallafall ska jag be mamma om en klippning. För mitt hår är så slitet, och jag vill ha mörkt hår nuu. Eller jag har åtminstone planerat att färga mörkare i oktober vilket är nu. Vet inte precis hur jag vill ha det så ni får jättegärna komma med lite tips, visst ? :)
Det är skolan som gäller just nu, vi har en vikarie och något helt annat ämne än vad vi borde ha. Vi lär oss lite Flash och det verkar rätt intressant. Men jag förstår förstås inget. Nåja, vi får sluta lite tidigare idag eftersom vi har jobbat in de två sista timmarna. Men nu ska lilla jag försöka hänga med på lektionen, är ändå så lite kvar av den ! tjooo :D

Är ni snälla söta och rara ?



Ibland förvånar bloggkoll mig otroligt. Eller det är väl ni som gör det egentligen. Jag har fått två nya prenumeranter på kanske tre dagar. wohoo :D (okej, visst fyra prenumeranter är väl inget, men en bra början iallafall ! ) Jag som egentligen inte alls har varit så aktiv och berättat något speciell här dom senaste dagarna.

Ni kan väl fortsätta göra mig såhär överlycklig och börja prenumera på bloggen ? Det är ju faktiskt mycket roligare när någon läser, och man blir ju glad. Ser ni väl redan. Klicka på det blåa plus-tecknet så det ryker om era möss ! För ni är väl snälla söta och rara människor ? :D

bortskämd unge


röd röd röd

Jag fick inte en ledig stund att skriva här igår. Var ju i skolan till tre-tiden och sen rusade jag från butik till butik i förhoppning om att hitta en billig bra och snygg telefon. Men nej, turen hängde inte riktigt med så mina föräldrar kom och dit också för att lilla jag skulle slippa till stenhaga. Jag hade ju redan en favorit som jag checkat in på nätet men som de flesta redan vet har jag otrolig beslutsångest. Till slut bestämde jag mig iallafall för en nokia 5320 fast röd (bilden) , min favorit. Enligt det pris paapsen sagt den får kosta var den alldeles för dyr, men alla vet vi ju hur bortskämd jag är :D Haha !

Åkte till Cecilia på kvällen, vi kollade film, åt frukt & glass och pratade i massor. Jag har nog aldrig skrattat sådär mycket ! Kollade en skräckfilm om några ungdomar som hade anden i glaset och sen dog alla. Först fattade man allt, men sen helt plötsligt var hela filmen ett stort frågetecken. Vi berättade blondinskämt som var så sjuka att inte ens jag fattade dem, värsta kvällen asså ! :D

innan sommaren blir oktober



Slänger upp två av dom liite försenade höstbilderna ! Mina absoluta favoritbilder får ni se sen :) Blev lite suddigt (vad annars) eftersom att jag var tvungen att förminska dem. Men om ni vill se dem i större format är det bara att klicka på dem !
 

Mentalvårdspatient

Gissa vad jag sysselsatt mig med halva gårdagen och tills nu ?  Jo, jag har varit riktigt duktig och lagt alla mina krafter på psykologiläxan. Nu när jag är klar (tror jag iallafall) känner jag en sån lättnad, nu återstår bara att läsa i boken sen är jag klar med alla läxor. Fast först ska jag ta en dusch, annars kommer jag aldrig hinna med det ens. Jag tycker inte alls om söndagar för dom är stressdagar för mig, jag är ju så duktig på att lämna allting till sista dagen :o

Det är ju gymnasiet imorgon förståss ! Min buss kommer ju alltid otroligt tidigt till stan så förra måndagen satt jag på torget medan jag väntade på att klockan skulle närma sig första lektionen. Det var rätt intressant för en äldre kvinna kom och satt sig med mig. Först trodde jag att hon var någon försäljare för hon började berätta om sin dotter, men sen visade det sig att hon var pensioner som jobbat som servitris och hamnat på mentalen två gånger. Det kan faktiskt vara intressant att lyssna på när folk berättar om sin livshistoria, men hon var rätt läskig :o Får se om jag får uppleva något intressant imorgon om jag sätter mig vid torget igen. Haha :)

Jag ska ta en titt på en ny telefon imorgon när jag ändå är i stan. Ska försöka se till att skaffa den i veckan iallafall.  Annat kul att berätta ? Jag ska ta en dusch nu ! :D

Bra konvent, dåligt slut

Vi åkte på gymnasiekonvent igår, jag och några vänner. Från början var det nästan alla som skulle dit, men till slut var vi bara tre. Det var otroligt kul kväll tycker jag, bäst var det i slutet, just när man blev sådär jätte på gång slutade deras högtalare fungera så det blev inget mera. Lite dåligt tycker jag. Mycket folk var det, så mycket att man knappt kom förbi. Men jag skaffade mig två äckliga blåsor, vilket kanske säger hurudan kvällen var.

Som sagt, jättekul kväll. Åtminstone tills vi upptäckte att vi blivit bestulna. Min telefon och sandras plånbok plus smink var borta. Vi var inte dom enda heller, det var jättemånga som blivit av med något. Men jag fattar bara inte varför folk gör sådär, inget liv eller ? Vi kan väl försöka ta era egodelar så får vi väl se hur förjävligt det känns :( 

Jag har spärrat telefonen iallafall och jag ska just skicka iväg en polisanmälan. Om jag får tillbaka telefonen, då hoppas jag  att den idioten får otroligt stor böter, bara jag får känna en liten seger. (För han/hon kan väl inte slippa undan utan ngt alls väl ? )

hemmakväll

Jag har otroligt svårt för att få ner något här för tillfället. Vet inte hur och var jag ska börja skriva. Var ju hemma även idag från skolan, belönade mig själv med god mat och kollade Drillbit Taylor. Sjukt länge sen jag satte mig ner och kollade film :) den var smått komisk. Annars har jag mest suttit här på bloggen och i photoshop och fixat Sofias blogg. Hennes design blev riktigt trevlig tycker jag. Fast jag märkte ju att det kan va lite svårt att designa åt någon annan än sig själv, för man vet ju inte precis vad den kommer gilla.

Imorgon ska jag försöka dra mig till skolan, även om det hade varit trevligt att sitta hemma en fredag också. Antagligen gör jag något kul på kvällen med mina sötnosar.
Jag var ju ute på en kort fotopromenad för några dagar sen, minns inte ens själv när det var. Men bilderna kom aldrig upp för jag har inte haft någon ork med något den här veckan. Fast om jag hinner så ska jag försöka fixa det imorgon under fotografisk bild i skolan. Får aldrig något vettigt gjort när jag sitter här hemma ändå :) nu ska jag sova !

Bubbla av skräck

Just nu sitter kanske fem-sex stycken från min klass och hör på Steffi som berättar något om Cooper-testet som vi skulle springa idag. Eller så har de redan börjat springa, eller kanske ingen alls från klassen är i skolan idag ens. Allting är bara så sjukt just nu tycker jag, bomb/skjuthot mot vår skola ? Enligt polisen är allting bara rykten fortfarande, men man kan inte ignorera det och återgå till det normala igen. Det kan inte jag, det känns mera som att jag lever i en bubbla av skräck än att allting är normalt och ingenting har hänt.

Mina föräldrar har pratat med två av mina lärare och dom förstår om inte eleverna vill till skolan. Men dom säger ju själv att dom också skulle stannat hemma om dom inte kännt sig trygga. Fast de kan inte avbryta all undervisning tills alla rykten lugnat ner sig, även om det är vi elever som lämnar efter  ju längre vi stannar hemma pga allt det här. Det är synd om lärarna faktiskt, det är ju dom som styr allting på skolan. Tänk dig själv att stå och undervisa för kanske fem personer när man borde vara cirka tjugo. Det löns egentligen inte att undervisa om inte ens en fjärdedel av alla är där.

Jag undrar hur länge det kommer ta tills alla återvänder och börjar känna lite trygghet. Själv är jag så rädd att jag inte vill vara ensam för en liten stund ens. Men när jag kommer utanför husets väggar, åtminstone så långt ut att jag känner vinden mot kinderna, känner jag en sorts trygghet blåsa mot mig. Jag stannar hemma enbart på grund av min rädsla. Mamma pressar mig inte, så jag ska antagligen vara hemma resten av veckan.