We're watching the cities grow older


Sommar kom.

Otroligt skönt att sitta inomhus igen och värma sig ! Skulle kunnat stanna mycket längre och utforska området jag var och fotograferade, men det var alldeles för kallt. Nu sitter jag här med varm oboy och massa kex och andra godsaker att mumsa på, ska tanka in bilderna också och se vad jag åstadkommit idag. Jag fryser , kan inte snön börja smälta snart ? Jag vill ha sommar och sol och värme och galna dagar och .. allt men inte snö och vinter.

Undras vad jag ska göra resten av dagen, känns väldigt lockande att dra en filt runt mig och kolla film hela dagen :D Jag tycker om att ha det riktigt mysigt ibland, vissa gånger är det roligare än att vara omringad av människor.

Blir borta ett tag ...

Har ni tänkt er hur glad en för er helt främmande människa kan göra er med bara några fina ord ?
Så underbart började min dag :)

Jag ska bara klä på mig lite och fixa några småsaker här hemma ännu, sen ska jag ut och gå en sväng med kameran. Känner på mig att jag kommer åstadkomma något riktigt fint idag. Jag är på sådär extremt bra humör idag, kanske för att jag sov så bra inatt :D hoppas det inte är för kallt ute bara !

Häll ut havet ända bort till horisonten

De senaste nätterna har jag inte kunnat sova ordentligt, vrider och vänder mig hela tiden.
Jag konstaterade att det är alldeles för varmt i mitt rum, så jag skruvade ner värmen .. JAG FRYSER ! :(

Nu ska jag vrida tillbaka värmen, dra en filt runt mig och kolla film hela natten. Vad mysig jag är.
Imorgon ska jag gå på en fotopromenad ner till ån och kanske på samma gång ta mig ett dopp, visst låter det bra ? :D aldrig någonsin under mina levande dagar kommer jag simma utomhus vintertid, jag tror mitt hjärta skulle kollapsa direkt. Det kommer bli helt sjukt svårt att lära mig orka till skolan igen nästa vecka, klockan är snart tre på morgonen hos mig och jag är lika pigg som jag skulle vara om jag sovit tio timmar.. filmen väntar nu !

You are beautiful

S O F I A    P Å    B I L D

Ibland känner jag mig duktig fastän jag inte gjort något, eller så har jag gjort något men inget bra.

You could be happy

Egentligen tycker jag inte alls om att vara ensam med någon jag inte kännt så gott som hela livet. Jag vet inte varifrån jag har fått den rädslan.. saken är den att jag hatar pinsamma tystnader och jag har en oförmåga att bryta dem. När det väl händer tänker jag inne i huvudet säg si och så.. ni vet. Men tankarna blir aldrig till ord. Just därför läste jag horoskopet innan jag åkte hemifrån idag, inte för att jag tror på det, utan bara sådär annars. Ibland kan det vara otroligt intressant att läsa det och senare inse att det faktiskt stämmer delvis.

Var på stan en stund med min pojke, hem kom jag med en ny väska och en pincett.
Hann också besöka Madde, blev mest att sitta och prata. När man inte träffats på ett tag kan det ju finnas en del att prata om.. men vet inte om det var något speciellt idag, hah. Iallafall så var det riktigt trevligt tyckte jag, får väl börja hitta på något mera snart.

Det är bara två sportlovsdagar kvar nu, jag längtar men ändå inte. Enda orsaken som gör att jag vill till skolan igen är att jag åtminstone får något att göra då. Vill inte dit för att jag har gymnasieperiod nu och det blir alldeles för mycket att plugga för att jag ska orka med det.

Stan idag

Åker in till stan snart så det lär vara väldigt tyst här idag. Ska träffa min pojke en stund och senare även Madde som jag inte träffat säkert sen augusti, kan ju bli riktigt skoj faktiskt. Och mer än såhär har jag inte att säga för tillfället :D

Ska börja klä på mig nu och börja gå mot busshållplatsen snart ..

Painted faces fill the places I can't reachJag har ringt till tolv företag nu sammanlagt och ingen tar emot mig. Det här med att söka en arbetsplats och verkligen få den har nog aldrig riktigt varit min bästa förmåga. Nu får jag bara hoppas på att läraren hjälper mig vidare ...

Ikväll tror jag det blir att åka till Cecilia, om det blir något av våra planer ! Och nu ska jag ta hand om tvätten, wohoo.

Nackdelar med landet


Bild lånad [länk]

Jag är otroligt sugen på att flytta långt bort från landet nu, in till en mysig lägenhet i stan. Jag kan räkna upp miljoner orsaker till varför det är så dåligt med landet, eller ganska många nackdelar med det iallafall.
 • Det är otroligt begränsat med sysselsättning
 • Inget händer, lite folk
 • Alldeles för långt från stan
 • Finns ingen ordentlig transport från och till stan, inga nattbussar.
  (inga bussar alls på helgerna)
 • Skogar, stenar, åkrar, vägar ... vad göra ?
 • Om man är i akut behov av något som inte är mat eller medicin måste man åka
  enda in till stan för att få tag på det
 • Dåligt med jobb, om man är studerande och vill ha ett kvällsjobb är det i princip
  omöjligt att hitta något sådant.
 • Och föräldrar begränsar även sysselsättningen till max.
Kanske sen när jag blir äldre och inte orkar röra på mig lika mycket som nu, då skulle jag kunna tänka mig att bo på landet. Det enda som kanske är bra här är lugnet.. vilket inte heller alltid är positivt :D nåja, jag har ju mina små funderingar ...

From the bottom of my heart

Mamma hade med sig fastlagsbullar när hon kom hem idag, så nu är jag mätt på fastlagsbullar :D fast jag skulle inte tacka nej om någon bjöd mig på flera ! Hih.. har inte så mycket att berätta om idag. Anela kommer hit snart och sen ska vi ut och gå i kylan. Jag har ju inte satt en fot utanför huset på hela lovet bortsett från igår när vi var i pulkbacken, borde verkligen skämmas. Men nu ska jag iallafall ut och röra på mig !

Vad har jag åstadkommit denna dag då ? Absolut ingenting. Skulle väldigt gärna åka till slalombacken någon dag, fast utan pengar och utrustning lär det inte hända :D OCH imorgon ska jag ringa till varenda ställe på vår praktiklista och hoppas på att jag får något ! Annars går jag och pratar med vår lärare om vad jag ska göra åt att ingen vill ha miiig som praktikant :D Men seriöst så skulle jag bli hur glad som helst om jag var chef på ett företag om någon skulle ringa och be om praktikplats.. de får ju gratis arbetskraft ? Smisk borde dom få som inte tar emot mig ! :DD

En ledig onsdag

Usch vad tiden går, redan två här hos mig. Och inte har jag hunnit få något gjort sen jag tvingade mig upp ur soffan :D Nåja, det händer väl inte så mycket idag heller skulle jag tro. Tror jag, Anela och Cecilia skulle hitta på något även idag.. det hoppas jag på iallafall. Vill inte sitta hemma idag heller, blir nästan lite så att om man gjort något en dag så vill man göra ännu mera nästa.

Ska försöka dra på mig ordentliga kläder och göra det bästa av dagen :)
 ... igår när vi åkte till Anela fick jag syn på ett ställe som skulle vara intressant att gå och fotografera, så det måste jag absolut ta och göra någon dag, kanske idag t o m om ingen hör av sig :D hoppas lilla jag inte glömmer det helt, med tanke på hur lätt jag glömmer saker !

Nokia Morph, något för dig ?


Jag brukar inte precis reagera när jag ser något i den här stilen.. men det var så pass sjukt så jag känner mig tvungen. Nokia tänker försöka uppnå något som för mig är väldigt onödigt och nästan lite omöjligt också. Nokia Morph är en telefon med otroligt många egenskaper, man kan vika den i princip hur man vill, den laddas i solen och den har en självrengörande effekt .. plus en hel del annat. Det som jag absolut inte kan förstå är hur de ska få en telefon vikbar på alla sätt som de visar här ? Kanske bara jag som är lite extra dum som inte förstår det :D

Undras när dessa blir verklighet, själv tror ja att de kommer bli otroligt populära i början. Jag tycker egentligen att den är rätt najs, kan ju vara bra med alla dessa avancerade egenskaper ibland. MEN jag skulle själv inte köpa den. Jag har mycket hellre en enkel telefon, för ibland förstår jag mig inte ens på min egen (en av nokias xpress music-telefoner) :D Och jag gissar även på att denna kostar runt en femhundring (EURO) när den kommer ut OM den kommer ! Jag är otroligt skeptisk till Nokias nya påhitt :)

She would have been a sweetheart

På bara några timmar har jag hunnit dra fram barnet inom mig och ha det riktigt roligt för en gångs skull ! :D
Jag och Cecilia åkte till Anela först .. vi hade ingen aning om vad vi skulle göra. Men när det ändå är såhär mycket snö ute och pulkbacken är endast några hundra meter ifrån oss, vad gör man då om inte just PULKAR ? Men hur gör man om man varken har pulka eller rutschlappar ? Jo man använder sig av stora soppåsar såklart ! Bortsett från att man blev otroligt våt om baken och fick snö innanför byxorna var det sjukt roligt. Jag ler som ett fån när jag skriver det här, så glad är jag :) så något bra har jag åstadkommit idag.

Börjar redan bli trött ! Men nu tänkte jag rota igenom hela mitt rum och hoppas på att min röda pincett dyker upp. Jag saknar den .. eller nej jag är i behov av den !

Jag sticker för kvällen !Favorit i repris ... den här bilden känns speciell på något vis. Fråga inte varför.

Dålig dag för min del ! Vilket gör att jag inte orkar sitta och slöa framför datorn för mycket så jag gör något istället. Kan hända att jag inte alls hör av mig mera för idag, kanske jag gör det. Beror på vad jag gör, var jag gör det och hur det står till med min ork. Nu kände jag mig otroligt hemlighetsfull ! Har ju något att berätta sen iallafall. HIH :)

Gårdagskvällen

Gårdagskvällen blev ju rätt trevlig trots allt. Kollade mest serier och klipp på youtube, och spelade hah :D Innan jag skulle lägga mig grävde jag igenom hela köket efter något smått att äta pga att jag var vrålhungrig men det slutade med att jag fick i mig endast ett minimalt äpple. Händer inget idag, ska bara ringa till Kuriren och fråga om praktiken.. sen vet jag inte alls.

Jag vill ha en eller kanske t o m två fastlagsbullar. Är så otroligt sugen på dem just nu.. om jag har tur har mamma med sig några från jobbet. Muuums !

... ingen praktikplats för mig i år nej .. bittert !

Varken pengar eller bussresor kvar


Jag saknar stadslivet.. eller rättare sagt saknar jag pojken. Men utan pengar och inga resor på busskortet kvar slipper man ingenstans. Och jag tycker inte om att be om pengar, man känner sig så bortskämd. Speciellt efter att mina senaste pengar åkte åt ingenting förutom kanske subwaymat men inte mer än så. Huh, har jag blivit en slösare nu helt plötsligt ?

Min kväll tillbringas med bror, tror jag. Ha det bra!

Det här med ledighet

Egentligen har jag börjat ogilla lite att vara ledig. Det händer precis aldrig något här ute på landet. Folket man annars är med antingen orkar inte, har inte tid eller har andra planer för dagen. Och jag vill inte sitta hemma och i princip ruttna bort framför datorn bara för att jag inte kommer på något bättre att göra. Kanske tar och ringer någon idag och gör något annat än sitter här, för det börjar bli lite urtjatat.

Jag kan bokstavligen säga att hela dagen har gått åt absolut ingenting. Det enda vettiga jag gjort är att jag ringt till ett företag angående praktiken. Om jag inte får ett ja av företaget så kan jag nästan lova att jag springer ner till helvetet och slår djävulen på käften. Det skulle vara mitt sjunde eller åttonde nej isåfall, känns rätt bra va ? NEJ.

PressureGanska skön låt, speciellt fint utan massa extra instrument och effekter i bakgrunden.
Älskar låtar som är framförda med endast gittar. Blir så unikt på något sätt.

Väldigt livlös på landet

Har inte precis hänt något idag som är värt att berätta men jag känner för att skriva ner något. Anela kom hit en stund så vi satt och kollade på film tills hon åkte.. somnade såklart mitt i andra filmen vi kollade. Det är så otroligt typiskt mig att somna när jag ser på film. Har även hunnit testa lite funktioner på kameran idag, det känns som att sen jag köpt den har jag inte riktigt hunnit med något. Jag förstår mig inte på den ännu, speciellt alla siffror och koder .. ni vet. Men jag antar att det fastnar i huvudet med tiden, bara man övar ! Och det ska jag försöka göra, hah.

Nu har jag iallafall suttit och kollat how i met your mother en stund och börjar känna att jag inte orkar hålla kroppen rakt, så jag tänkte jag skulle bädda ner mig i soffan och kolla en film en stund bara. Får hoppas att jag inte somnar :) Imorgon är det den första egentliga lovdagen, ska ta det lugnt bara. Inga planer för tillfället iallafall, ifall inte någon ringer och ber om sällskap.

Nothing's changed at all

Ibland fastnar jag i vissa speciella bildperioder när mina bilder ser ut på ett visst sätt. Till exempel så redigerar jag vissa perioder bilderna svartvita, otroligt färgsvaga, sepia... eller så har jag någon snygg effekt på bilderna. Hah, kan kännas ganska sjukt ibland. Men är jag ensam om att ha dessa perioder ? Skulle inte tro det iallafall. Nu är jag i en sådan period när jag mörkar ner kanterna runt alla bilder..  kan ju vara rätt snyggt ibland, men efter en tid blir man rätt trött på det.

One more year's come and goneTvå egentligen helt usla bilder, riktigt dåliga med ingen tanke bakom dem alls.

De är från förra helgen när vi var till Cecilias villa och tog det lugnt. Två bilder som jag bara fotograferade sådär i förbifarten..  tänkte nästan slänga dem men det var ändå något fint i dem som gjorde att jag inte kunde bli av med dem helst enkelt. Men som sagt, övning ger färdighet !

Gonatt bloggen


Gokväll på er.. elr ja gomorn´ kanske jag ska säga ? Sitter fortfarande här, har kollat film och suttit och kodat bloggen en massa men nu orkar jag verkligen inte se på alla bokstäver, koder och siffror längre. Jag ska börja dra mig till soffan och slumra lite snart. Hoppas bara att jag inte sover bort hela dagen nu med tanke på sent det är nu.

Som sagt så träffar jag Anela imorgon, förhoppningsvis. Jag vill hålla mig så långt borta från mitt rum som möjligt. Känner mig i stort behov att komma bort, möjligtvis ut i friska luften som omväxling. Kanske borde jag ta och springa ett varv runt lilla Malax som början på morgondagen ? aaah, skulle kunna göra det nu t o m, bara jag inte varit så trött och om det varit lite varmare ute. Läste något om att sportlovsvädret kommer vara rätt bra, varmare och sådär lite soligt också.. hoppas snön börjar smälta snart ! Jag vill ha vår, det är så vacker när snön smälter och gräset kommer fram. En sak jag älskar är att vakna en vårmorgon och höra fåglarna kvittra utanför fönstret. Det är vad jag kallar en underbar känsla !

Avundsjuka, saknad och ... ?


Tänkte just skriva hur otroligt bitter jag är för att det inte går att ladda upp bilder, vilket inte gått hela dagen... men just när jag tänkt tanken upptäckte jag att det funkade igen. Men hur som helst så märkte jag att det inte fanns så många intressanta bilder som är värda att visa :D hah, men here we go. Kommer flera senare bara jag redigerat dem så.

Imorgon ska jag göra något med Anela, för jag har bestämt mig att inte hela lovet ska gå åt att sitta och inte göra något. Jag blir nästan lite avundsjuk på alla som har fullt planerade lov, de som gör något och inte bara sitter hemma. I det här fallet syftar jag på min kära pojkvän, men det är kanske bara för att jag saknar pojken så grymt. Om det inte varit så kallt och halt ute skulle jag utan tvekan hoppat på vespan och kört raka vägen in till stan.. men så är inte fallet just nu.

Har varit riktigt sugen den senaste veckan på att dra fram min sexiga vespa och köra lååånga vägar, varför jag vet inte. Skön känsla att sätta sig på den svarta sitsen och susa fram på vägen. Tycker om att känna att man har kontroll över allting, man bestämmer själv vart man ska åka och när man ska åka. Hatar att be om skjuts, hatar det verkligen.. speciellt när man åker till någon som bor långt borta är man helt beroende av föräldrar. Och då gott folk, blir det att åka hem när föräldrarna vill hoppa i säng, för ingen väntar tills tidigt på morgonen för att komma och hämta dig.

HERE I GO AGAINJag är ju inte precis någon fantast av dessa lite älder musikgrupper, faller ju mest för nykomlingarna. Men just den här låten (Whitesnakes - Here I go again) är så otroligt vacker, och jag älskar ju alla dessa låtar med vackra låttexter som borrar sig djupt ner i hjärtat ... sånadär "gråtlåtar" ni vet :) aaah, är den inte fin ?

SPORTLOVSPLANER

Tänkte faktiskt ta och visa några bilder från förra helgen när jag och några flickor var ute och gick på isen. Men märkte nu att bilduppladdningen krånglar så ni får vänta en stund till på bilderna. Så lat som jag är tror jag knappast jag kommer få det gjort sen heller men trots allt, haha :)

Nu är det tekniskt sett sportlov för min del och gissa vad ? Jag har inga planer alls ! Tror nog hela veckan kommer gå åt att ta det otroligt lugnt, sova en hel del.. och en tanke slog mig igår också: Det är ju SPORTLOV så då kan man ju passa på att motionera extra mycket ? Det tänkte jag faktiskt försöka ta och göra, men får se om jag orkar :D Annars vet jag inte vad jag ska hitta på, träffa folk här på landet och sen har jag och Madde från min gamla klass funderat på att träffas en dag också. Kan bli riktigt skoj, har inte sett henne sen augusti :) Och sen om jag får tag på pengar så åker jag in till stan någon dag och inhandlar något smått och på samma gång träffar Nicklas. Äh, ska inte lova mig själv för mycket när det gäller det här lovet .. då kommer jag absolut inte få något gjort ! Maten väntar på mig nu ...

Konstutställning


Bilderna är lånade från google

"The Spitting Girl" & "Feministtapeten" var de två konstverk jag tyckte speciellt mycket om på utställningen vi var och kollade på idag. Vår guide berättade att det var några människor som varit i någon stad och fotograferat massa olika människor som uttryckte sin åsikt om något .. svårt att förklara men iallafall så var det så Feministtapeten kom till. Såg ganska häftigt ut när man såg ett rum fyllt med just dessa människor.

Annars tycker jag det är riktigt intressant med skulpturer, vet inte varför men jag tycker om att se skulpturer och dylikt. Det är något unikt med dem som får mig att le varje gång jag ser en. Och just den här som är på bild var ju riktigt finurlig och söt !

SMILE LIKE YOU MEAN IT

Vi hade en otroligt kort skoldag idag, en dryg halvtimme. Gick bara till Kuntsi (ett konstmuseum) för att stå där och lyssna på en tant som berättade om massa tavlor och konstverk. Egentligen hatar jag museum för det är så trist när man inte får gå som man vill och kolla på vad man vill.. tyckte endast att två saker var intressanta. Kan ta och visa lite senare vad jag blev så himla faschinerad av ! Stannade i stan tills två, så under tiden gick jag och Nicklas plus Viktor som också joinade oss senare, runt och provade fula kläder.. eller DE rättare sagt :D Senare åt vi även på Valencia, vääääldigt gott med tanke på hur länge sen det var jag åt pizza !

Nu har jag suttit i princip hela dagen sen jag kom hem med att göra massa småsaker på bloggen och ännu är jag inte klar .. fast nu tänkte jag ta en kort paus iallafall och kolla Hem Till Midgård en stund. Senare fortsätter jag, har ändå inget bättre att göra :)

NY DESIGN


Follow my blog with bloglovin´
Nu är den nya designen uppe.. finally. För en gångs skull hade jag inga problem alls med att få den att passa ihop med allting, hah. Måste säga att jag är riktigt nöjd med den just nu när jag ser på den. Den är ju rätt enkel, men allting behöver ju inte vara otroligt skickligt och invecklat för att bli bra. Idag ska jag ännu hinna ändra några småsaker runtom på bloggen också. Åh, vad glad jag blir nu.

psst, titta vad jag har !


Trodde verkligen inte det skulle gå såhär snabbt att mixa ihop en ny header, men nu är den klar och här får ni en liten tjuvtitt på hur den ser ut ! :) Kan ju nog hända att jag kommer ändra något ännu för att få allting att passa men i stort sett kommer delar av bloggen se ut sådär. Börjar bli ganska sent nu så jag tar en paus från allting nu tror jag. Men imorgon får ni allt se på förändringar här på bloggen ! :)

Ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag är nöjd,
får se det sen när allting är klart.


no one else comes close

Känns som att jag har haft fullt upp de senaste dagarna även om jag egentligen inte gjort något speciellt. I söndags var jag ute och gick på isen med flickorna och sen hamnade vi hos mig och kollade film. Var med min pojke hela tisdagen och på onsdag pluggade jag i princip hela dagen också. Och idag gott folk har jag skrivit sista matteprovet på väldigt länge ! känns bra :)

Satt och kollade en massa fotobloggar när jag kom hem så jag blev otroligt sugen på att förnya bloggen med en ny design.. fast den här gången ska jag bli riktigt nöjd ! Hoppas jag åtminstone, funderade iallafall på att förstora själva "pappret"  som inläggen kommer på så kan jag lägga in STOOORA bilder :D vi får se vad det blir till, om det blir till något.

Alla Hjärtans Dag !

Aldrig någonsin har jag värdesatt den här dagen, inte som jag gör i år. På sistone har jag lärt mig hur otroligt mycket vänner och pojkvän betyder för mig och därför känner jag mig extra kärleksfull idag. Man kan ge dem kärlek vilken dag som helst, men just idag borde ändå alla få känna sig lite extra speciella tycker jag. Trots det har jag inte tillbringat min dag med varken vänner eller pojkvän.. nej, med min bror faktiskt. Han står mig väldigt nära och jag kan alltid räkna med honom, så nu kan jag faktiskt säga att min alla hjärtans dag för en gångs skull varit riktigt bra.

Vi lagade pizza åt oss, bänkade oss framför teven och kollade en film.. han drog sina hundra skämt om hur dum jag är och sen satte vi också på Jeff Dunhams spark of insanity. Rätt mysigt var det tills våra föräldrar kom hem och vi tappade lusten att ens sitta där, istället satte vi oss framför hans dator och började spela Frets on fire, hah :D Måste säga att jag absolut inte ångrar att jag skippade bio med tjejerna ikväll.. träffar dem ändå imorgon, vilket jag ser fram emot :) God fortsättning på kvällen !


CATFACE

Blev riktigt glad när jag drog mig ur soffan idag och upptäckte att solen sken.
Tänkte jag skulle passa på att gå ut och fota lite eftersom det var så länge sen jag gjorde det, och titta vad jag hittade .. en väldigt söt katt. Hih, däremot var det inte så lätt som jag tänkt mig att få den med på bild. Nåja, övning ger färdighet !


planlös helg

Har inga direkta planer för helgen, men iallafall ska jag försöka skriva en uppsats om jag kommer underfund med VAD jag ska skriva om. Men jag är ganska säker på att jag inte ens kommer ägna uppsatsen en enda tanke i helgen, nåja. Sen sitter jag väl bara hemma och tar det lugnt och på söndag ska jag ut på isen med några flickor. Var rätt länge sen jag träffade någon av dem så det ska bli ganska skoj. Men trevlig helg allesammans.

a place for you and me


Vasa by night


Kollade igenom lite bilder som jag tog i Vasa då snön just hade smält för en tid sen, i princip varenda bild var suddig och riktigt livlös. Kan ju bli riktigt fint bara man vill.

you're gonna crush this

Jag kan inte beskriva hur skönt det var att äntligen få känna sig riktigt utvilad. Åkte in till stan idag för att checka en praktikplats, som jag slutligen inte fick pga min väldigt dåliga finska. Resten av tiden gick jag och Nicklas på stan bara. Åt på subway än en gång, kollade kläder, provade parfymer och så vidare, hah :D Idag lärde jag också känna min rädsla för dörrar, hoppade nästan i taket när en av rewells dörrar öppnades. Nu har jag ännu ett konstigt minne att skratta åt.

Imorgon blir det simhallen med Sofia och Nicklas och säkert någon annan, i fyra timmar dessutom. Sen äter vi på Subway, IGEN. Hah, men det är så mumsigt. Och bara två vanliga lektioner, skön dag för omväxlings skull. Sängen väntar på mig nu, hej med er.

memory

without a sound we lose sight of the ground 
in the throw around


VASA STAD

Tänkte slänga hit några bilder från mitt esttikarbete, har ändå inte något vettigare att göra. Sitter och har håltimme medans resten av klassen kämpar sig igenom en moddatimme, hah. Skulle nästan hellre sitta där och lyssna på vad läraren har att säga för jag gör ändå inget annat här än försöker få tiden att gå så snabbt som möjligt.
Är jäkla trött efter allt plask i simhallen så jag lägger mig på soffan och vilar direkt jag kommer hem. Tur nog är jag ledig imorgon ialf .. fast drar antagligen till stan då iallafall.

tjolalalala

Känns riktigt onödigt att skriva ner massvis om mina galna skoldagar för ingen bryr sig om dem egentligen. Och på helgerna sitter jag ändå bara hemma och kollar massa filmer och serier hela dagarna, sätter inte ens en fot utanför husets väggar. Så intressanta är mina dagar och så lat är faktiskt jag. Jag känner mig riktigt dålig när jag läser vad jag just skrivit om mig själv. Haha.

Imorgon traskar jag plus några andra från klassen till simhallen och tar oss ett dopp, längtar riktigt. Jag älskar bokstavligen att simma men det är ju inte ofta man tar sig tiden att åka till en simhall. Min onsdag kommer kanske också tillbringas i simhallen. Woho. Okej, nu är det faktiskt bara en vecka plus denna kvar i yrkes.. nästan så man blir lite nervös inför gymnasieperioden och allt plugg.

HEJ MED ER

det går bra nu


WHAT A BEAUTIFUL DAY

- finnar & turkar med noll respekt
- en bitter gymnastiklektion
- krångel med vristerna
- aktivitet på lektionstid utan att egentligen förstå något
- hem till midgård
- dåligt humör och hunger
- ensamhet saknad & rädsla

Jag har aldrig någonsin kännt mig såhär ensam bland människor. Jag kan skratta, vara glad och känna mig som en del av dem jag umgås med, men endå känns det så otroligt tomt .. man känner sig så, vad ska jag kalla det.. synlig men inte närvarande. Bortsett från den lilla biten är jag lyckligare än någonsin.

HEJ


Min lediga dag har gått åt ingenting, har bara suttit här hela dagen. Det bästa jag åstadkommit idag är väl att jag börjat ringa runt angående praktiken, om jag har turen med mig och blir antagen dit jag ringde, då får jag åtminstone jobba i en fotostudio. Annars får jag väl ta första bästa ställe bara.

Ikväll ska jag försöka göra min estetikfilm, om orken hänger med. Det var allt jag hade på hjärtat för stunden, så jag bjuder på en låt istället. Enjoy !

we all love sundays

Festen jag var på igår var ingen höjdare precis, enda roliga var kanske att träffa folk man inte sett på månader. Kom iallafall hem halv ett tiden och lade mig ner framför tvn och kollade någon serie som var dubbad till tyska. Det är så otroligt fult när tyskarna dubbar allt som kommer på tvn, precis allt. Låter helt hemskt, speciellt när de väljer helt fel röster till fel personer. Det är kanske bara jag som lägger märke till såhär onödiga saker som ingen annars skulle komma att tänka på, men någon måste ju.

Idag hade jag tänkt sitta här och redigera klart alla bilder jag kommer behöva till estetikuppgiften så skulle jag bara klippa ihop hela alltihopa till musik imorgon, MEN jag har ju alltid sån jäkla tur så det lyckas aldrig för mig. Går tydligen inte att spara bilderna och gissa vem som är sur nu. Nåja, jag får försöka komma på en lösning :)