Låsta tankarNågon har visst satt lås på mina tankar idag, jag får inte ut något i ord. Har kännt mig en aning nere, drömt om Star Wars och att jag var tillbaka på praktiken igen. Trodde aldrig jag skulle sakna att gå till Nyktis varje morgon, men jag gör verkligen det.

Imorgon ska jag åka till Nyktis för att diskutera min fortsättning inom Eos. Det känns förbannat bra ska jag säga er! Efteråt är planen att inhandla lite skolmaterial och träffa min finis. Jag verkligen längtar till det sistnämnda, aldrig har jag längtat så mycket efter något.

Det gör så ont att sakna dig.

Bästa gåvanNallar måste vara den finaste gåvan för både gammal och ung. Jag fick den här sötnosen när jag avslutade min praktik på nykterhetsförbundet. Kändes så tungt att gå därifrån efter sex sjukt roliga veckor men bra är att jag fortsätter jobba för dem på sidan om skolan! :)

Känner mig rätt fåordig nuförtiden, därför det varit så tomt här på sistone också. Därför avslutar jag här och skriver senare eller imorgon, ska försöka fixa en vårigare design till bloggen också eftersom jag är ledig hela veckan. Ha det bra!

Sofia i höstas

 

En bild från min första fotosession med Sofia i höstas. Det var visserligen min första, men också bästa. De fotningar vi hade i vintras blev inte så bra jag hade hoppats på ändå. Känns svårt att få bilderna rätt exponerade när bildens bakgrund utgörs av endast vit snö som överexponerar bilden.

 

Just därför ser jag fram emot våren, sommaren och hösten. Kommer bli sjukt fina bilder nu när jag har reflexskärm också! Ska nog fortsätta redigera lite gamla bilder en stund, sen blir det duschen och ikväll åker jag och äter med några från klassen till Spices. Hoppas stället inte är för dyrt bara!