Being strong is the hardest partHej mina fina!
Jag lever, med nöd och näppe. Tystnaden på bloggen beror mestadels på att jag har så mycket jag verkligen måste lägga före allt annat, speciellt bloggen. I 40 plusgrader sitter jag varje dag och stressläser till höstens studentexamen, det är påfrestande för stackars hjärnan, ni anar nog inte.

För att orka kämpa intalar jag mig hela tiden att det snart är över. Bara någon månad kvar, och lite till.
Lilla jag har nog heller inte nämnt att jag inte är kvar i Finland, nej jag befinner mig på balkanhalvön som det så fint heter. Om några timmar, med andra ord imorgon, drar jag till Kroatien där jag har en del fina släktingar.

Ska bo hos världens bästa farbror i ett par dagar för att senare åka ner till Kroatiens fina kustområde och bli brun som aldrig förr. Efter det är det bara några dagar kvar tills jag beger mig hemåt igen (längtar!)

15 dagar kvar tills jag åker hem
23 dagar tills skolan drar igång igen
36 kvar tills jag fyller 18 STOOOOORA ÅR!

Slutspurt!

JuniMajI don't wanna miss a thing

 

Jag var och fotade med Sofia för någon dag sen. Såklart har jag alldeles för lite tid att hinna redigera dem så det kommer dyka upp lite bilder nu och då. Jag ska säga er en sak, aldrig har jag varit så nöjd med en fotografering som denna! Och förbannat vad glad man kan bli av att hålla i den där kameran i handen, det är inte klokt!

 

Eftersom jag med en väldigt stor gråtklump i halsen åker bort nästa veckas helg tänkte jag och Sofia att vi skulle fota en till gång nu nästa vecka. Stackars Sofia hade ju brytit armen så vi har inte kunnat göra något innan nu när armen mår bättre.