Mars - Månadsresumé

Ps. Med tanke på mitt guldfiskminne förvånas jag verkligen över att jag mindes månadsresumén, i tid för första gången dessutom!


Drink-kvällJag minns inte när jag sist hade så roligt, det behövdes verkligen.
Tack för kvällen tjejer!

Börja beställ design igen!

 

 

 

 

Nu får ni äntligen börja beställa designer igen! Dock har det skett stora förändringar bland reglerna kan man väl säga, ni kan läsa allt det nya genom att trycka på knappen i menyn eller så kan ni lika bra klicka HÄR!

 

Jag var tyvärr tvungen att göra lite förändringar med tanke på att det jag förr hade inte verkade funka för en del. Inte är det speciellt roligt när det som uttryckligen står bland reglerna inte uppskattas.

 

Får helt enkelt hoppas det kommer funka bättre i fortsättningen. Väntar ivrigt på att få in nya beställningar.


Veckan som gått

Vart flög hela lördagen iväg egentligen? Jag vaknade just känns det som...
Min vecka har vait lite fullproppad känns det som.

- Måndag-tisdag planerades två intervjuer.
- Onsdag åkte jag till Vasas Djuercenter och intervjuade ägaren Tom Emaus. På kvällen åkte jag och Nico till Sofia och umgicks med henne och Angelica. Bastu och vit kladdkaka var vad som stod på schemat.
- På torsdag åkte jag som vanligt på praktik men på kvällen åkte jag också till finska gymnasiet för att intervjua Lotta som sysslar med cheerleading. Så sjukt intressant tyckte jag det var, om det skulle finnas en nybörjargrupp i min ålder skulle jag absolut testa! Jag lovar!
- Fredag var det ännu en praktikdag och på kvällen åkte jag iväg på bio för att se Shutter Island med fyran andra! Helt okej film men alldeles för lång!

Det var min vecka och snart börjar en ny som innebär stafettdagen, drogförebyggande dagarna och... hmm.. hitta en present åt min väldigt snart 18-år-fyllda-pojkvän. Letat i en månad nu, men vad köper man? Vill inte köpa kläder men endå är det enda grejen jag letat efter? Pojkar är så svåra att hitta presenter åt, åt en tjej kan man nästan köpa endast lite body butter och man har förgyllt hennes dag.Tips: Lägg in bilder i headernTävla om reflexskärm hos Emma!

Jag är inte precis den som är med i massa tävlingar med fina priser eftersom jag mycket väl vet hur låga chanser jag brukar ha i dem. Men det skadar aldrig att prova och det är precis vad jag gör nu!

Tävlar gör jag hos Emma om en reflexskärm i Silver & Vit 80 cm. Visserligen köpte jag hem en reflexskärm för nån knapp vecka sen, men en extrastor skulle sitta bra! Om du också vill tävla så hittar du tävlingen här! (direktlänk)

Fastän ingen skulle rösta på min bild i slutändan, vad gör det om hundra år då? Ingenting, för jag tänker inte vara naiv och säga att jag har stor chans här. Jag tror faktiskt att det i dessa tävlingar mera handlar om hur många läsare man lyckas övertyga att rösta, inte om hur bra bilden är. Jag är långt ifrån negativ, tror alla vet att det är så det går till. Ingen har bara tänkt igenom det tillräckligt.

Nya regler på kommande!

Tänkte jag ska meddela er nu om att jag till helgen "öppnar slussarna" igen! Med andra ord kan ni börja beställa designer från helgen, beror på när jag hinner skriva klart de nya reglerna.

Det är stora förändringar bland reglerna nu faktiskt. Jag har insett att det helt enkelt inte funkar om man inte radar upp reglerna svart på vitt för att folk faktiskt ska förstå! Får se hur det kommer funka med det nya... hoppas verkligen det ska gå bättre

"Lanserar" de nya reglerna antagligen på lördag!

Skapa en header från grunden


Tips på musik, tack!


Har ni någonsin kännt att ni inte kunnat lyssna på musik? Det är hur jag kännt det i flertal veckor nu. Har spelat sönder det mesta och nu hittar jag absolut ingenting som lyckas falla mig i smaken, dock är den här låten ett undantag.

I högstadiet hade jag så många favoriter, hann inte ens lyssna på alla så många som det var. Men nudå? Inget. Känner mig som ett pussel som inte hittar rätt bitar att passa ihop med.

Så om det finns någon snäll själ där ute som vill skriva ner lite fin musik som jag möjligtvis skulle tycka om så skulle jag bli så förbannat glad! Kan hjälpa er på vägen och säga att jag inte är fan av discomusik, med andra ord ingen Lady Gaga, Katy Perry osv...

Rastlös

Minns inte när jag sist var såhär rastlös. Känns nästan som att det brinner under rumpan och fötterna och man bara inte kan sitta/stå still. Skulle kunna springa en halv maraton nu, är så säker på det! Skulle kunna skrika av rastlöshet, absolut.

Vad gör man egentligen sista sportlovsdagen? Efter att ha sett en dålig version av New Moon känner jag mig ganska sugen på att fortsätta läsa den tredje boken i serien (vad hette den nu igen?). Imorgon tar jag dock med mig Nico till H&M, jag har aldrig varit så här kär... kär i ett par skor. Kan inte sluta tänka på dem vilket känns smått galet.

Igår fotade jag Sofia igen. Dock kan jag säga det blev misslyckat. Meningen var att vi skulle testa reflexskärmen men det blev lite svårt när solen gömde sig och det blåste så sminket bara rann. Ska nog visa några bilder om jag hittar någon bra! Nu ska jag göra annat, puss.

Julias design

Märkte just att jag helt glömt bort att visa Julias design. Var lite tråkigt när jag klickade mig in på hennes blogg och märkte att hon tagit bort designen redan, men inte hade hon tagit bort min designikon. Själv tycker jag den blev rätt fin ändå, kanske hon inte tyckte det.

Nåväl, sådär såg headern ut åtminstone, lite svårt att visa den i helhet när den inte ligger uppe längre.

FameJag citerar Natalie och säger att jag är tjejen i videon, dock önsketänker jag inte. Jag är precis som tjejen fast pojken inte sjunger till mig, han förgyller mina dagar. Han är det bästa som hänt mig, och det vet han om. Nu pratar jag inte längre om videon utan om min fina pojke.

Fame heter filmen, en fin musikal som jag skulle kunna se om och om igen.
Jag gillar musikaler, de sprider så mycket glädje. Se den!

Respektlöst

Börjar kännas lite tråkigt att hjälpa andra med designer med mera om arbetet ändå inte uppskattas av kunden. Fick häromdagen veta att en tjej som jag gjort en header åt hade stulit den. Tog betalt för den, sänkte priset för hennes skull och trängde henne före alla andra i kön. Visade slutresultatet och väntade på att hon skulle betala.

Fick jag pengarna? Nej absolut inte. Hon hade förstås klippt ut headern ur bilden jag skickat för att visa henne. Det här gjorde mig så ledsen, att jag är snäll nog och tränger henne före i kön och sänker priset?! Förstår inte hur folk kan vara så respektlösa, jag tappar motivationen för att hjälpa er andra när någon gör såhär.

Kommer inte visa headern här på bloggen eftersom jag inte tänker sjunka till hennes nivå genom att hänga ut personen i fråga här på bloggen. Om någon ändå skulle ha intresse att se hur den såg ut kan jag visa. På grund av allt detta kommer jag ha nya regler när jag fortsätter designa, återkommer med vad exakt det är i ett senare skede.
Ps. Jag anmälde henne för stölden, men det är sällan man kan göra något annat åt det än att be personen ta bort "stölden". Kom ihåg att man inte får ta andras bilder utan lov, inte ens fastän man skriver vems bild det är om inte ägaren gett dig lov att använda den! Glöm aldrig det för i fortsättningen kommer jag anmäla alla stölder!

Februari - månadsresumé

 

 

Ps. Två dagar efter månadens slut men har inte haft tid att skriva. Dessutom blev bilden lite misslyckad ser jag nu  men är det verkligen så petnoga? Nej, värre problem än så har man ju... mera information vid ett senare skede.