Ogillar

Herrejestas med gymnasiet! Har läst och gjort läxor hela helgen och håller fortfarande på... det kommer hålla i sig till torsdagen (nästa vecka) när jag skriver mitt sista prov på en lång stund. Därför ska ingen förvänta sig någon aktiv Jag här på bloggen.

Kan inte min förökning i kameraväskan anlända NU? Can't wait...

Kommentarer
MALINHE |foto| - http://malinhee.blogg.se/

Ska vi följa varandras bloggar genom bloglovin ?:D

2010-02-11 21:31:30

Hej Inela! Tusen tack skall du ha, man blir så glad av att få höra positiv feedback ibland :)

Jag går på en fotokonstlinje med digital inriktning, men det kommer att ändra tills nästa år och den traditionella och digitala linjen slås samman (http://vnf.fi/fototrad/index.html). Det är ju en folkhögskola jag går på, så det räknas liksom till att vara mellan andra och tredje stadiet - så lite högre nivå än yrkesinstitut. Jag rekommenderar nog starkt den här skolan, om du känner att der är just foto som du vill studera vidare med i framtiden. Här får man både en bra grund, och så får man testa på en massa olika grejer som mörkerrum, studio m.m. Dessutom har jag förstått att det kommer att finnas en ny studio nästa år, för de håller på att bygga till här just nu.

Ha det bra, och lycka till med alla proven! :)

2010-02-12 12:26:16

SV: Tyvärr har jag inte möjlighet att fota produktbilder eftersom jag inte har tillgång till en 1000D att fotografera. :)

2010-02-12 13:32:03
a g n e s [ f o t o & v a r d a g ] - http://jagagnescecilia.blogg.se/

Gillar din design! :)

2010-02-13 14:12:59

Kommentera inlägget här:

NAMN
KOM IHÅG MIG?

E-POST (publiceras ej)


URL


KOMMENTAR HÄR


Trackback