Tryggheten själv

Visst tänker man lite mycket ibland. Men vet ni, jag har det perfekta botemedlet.
Lyssna på glad musik, gå ut och gå, spring lite! Gå till en trygg plats från din barndom!

Igår hoppade jag på cykeln och cyklade till lågstadiet. Visserligen hade jag inte den perfekta lågstadietiden men visst var allting lättare då. Man visste inte så mycket på den tiden, hela världen gav trygghet. I två timmar satt jag där, tänkte på allting man kan. Min tid i lågstadiet flög igenom mina tankar för en stund. Visst var man liten och oskyldig då, inget att hålla koll på, inget att oroa sig för.

Efter två timmar kom bollen min dit. Kramades. Kysstes. Pratade.
Vissa dagar kan jag sakna dig outhärdligt mycket, fastän det bara var någon dag sen vi sågs.
Vissa dagar blir jag galen av saknad, det höll jag på att bli igår. Tack för din räddning, älskling.

Vi sparkade lite boll, han tränade mig. Jag önskar jag hade dig som tränare.
Tror bestämt jag skulle komma i form, det lilla vi sparkade gav mig tunga andhämtningar.

Jag önskar jag kunde satt stopp på tiden igår, du vet.


18 månader


18 månader. Underbara magiska månader.
Jag tänker på dig och ler stort. Ingen förutom du kan få mig att le på det viset, det är magi.
När jag är med dig ler jag ännu större. Ingen är lyckligare än mig, ingen har en så fin pojkvän som jag har. Ingen.

Var det inte för någon månad sedan vi satt runt klippa&klistra-borden,
du minns när jag såg på dig så blygt och inte kunde sluta fnissa?
Var det inte bara några veckor sen vi kysstes första gången bland skolans klädhängare?
Jag tyckte det var så pinigt, det pirrade mer än någonsin i magen min.
Jag undrade vad du tänkte på, hade du lika många fjärilar i magen som jag?

18 månader senare är jag ännu kärare. Ännu lyckligare.
Kan man verkligen vara så här lycklig med någon, kan kärlek verkligen vara så bra?

Älskar när du berättar hur fjantig jag är. Det gör mig minst lika glad som om du kallade mig vacker.
Vi är antagligen det fjantigaste paret i universum, men det är därför vi passar så bra. Klick säger det.
Som vi sa igår, så sant det kan bli.

Jag älskar dig, min boll ♥

Life looks better in spring

 

Idag är min första riktiga sommarlovsdag, just eftersom jag jobbade i fredags. Kom på att jag inte rört kameran på ett tag och så fint och soligt som det var tog jag tag i det direkt. Märkte dock att jag faktiskt föredrar att fota porträtt, det är mera liv och glädje i dem.

 

Har inte visat så många bilder från sist jag fotade Sofia, borde göra det blev ju så bra bilder. Men nu är jag sugen på att be henne ställa upp på en ny fotosession, hihi.

 

 


Svar på tal,



Sandra undrade vad det var för hundras jag pratade om i inlägget om Aprilresumén.
Blir enklast att svara i ett inlägg tycker jag personligen.

Hundrasen jag pratade om är en Tempelmix, långhårig tax & pomeranian. Skulle gärna visat en bild för de är sjukt söta ska jag säga er! Men tyvärr har jag inte någon bild men ni kan kika in på Ohstlins blogg, hennes hund är av den rasen och hon har en hel del gulliga bilder på den!

Varje gång jag ser bilder på hennes hund smälter jag lite grann inombords. Så gullig! Och bästa av allt; den blir aldrig en riktigt stor fräsare. Jag är engentligen ingen hundmänniska men faktiskt så faller den här hundrasen mig i smaken.

April

 

"Lite sen bara"


Me and my guitar


Tom Dice
Alla minns nog Jason Mraz, han som sjöng I'm Yours och tog över alla radiokanaler.
Glöm honom! Detta är generationens nya Jason. Han är just nu aktuell i Eurovisionen och deltar med denna låt för Belgien. Jag hoppas dock inte han vinner ikväll, tycker inte han passar in i eurovisionssammanhang. Han är bättre än så, mycket bättre.

Denna låt vill jag ha i öronen dagarna i ända, hela sommaren. Älskar hur han går upp i höga toner när han sjunger Before I fall... Hojta till om ni skulle ha hört någon med en finare röst, för jag tror inte det är möjligt. Tyvärr.

Sommarlov,



Ungefär så här stort leende ligger på mina läppar idag, från och till. Varför? Jo, sommarlovet är äntligen här!
Känns som en händelserik dag, men inte vet jag. Avslutningen var lika kort och tråkig som förra året. Tänka sig att det bara är ett år kvar, vågar inte ens tänka tanken... trivs så sjukt bra med min klass.

Efter avslutningen hoppade jag in i Nicos bil med honom, Angelica och Pau. Vi körde hem Angelica som skulle i jobb och senare fortsatte jag och Nico till Sandö. Åh, om det inte hade blåst så galet hade det varit riktigt mysigt att sitta och njuta av ledigheten på stranden, men ikke.

Senare roadtrippade vi också till Jeppis eftersom Pau behövde skjuts. Tycker det är intressant att köra genom okända städer/länder. Man blir så sugen på att flytta till en annan stad och upptäcka det nya med staden, gå vilse i staden och sedan hitta tillbaka igen. Jag älskar att traska runt på stans gator, speciellt härligt är det med nya områden. Hur underbart är inte det?

Hungriga som dinosaurier skuttade vi in på Valencia och delade på en kebab, jag och pojken min. Det bästa jag vet är verkligen att umgås med min tölp oavsett om vi skulle sitta på en strand med varmt väder eller om du låg och sov med tankarna flera mil ifrån mig. Bara jag är i din närhet, bara du fjant




(Borde verkligen dokumentera mina dagar oftare, åtminstone de händelserika. Jag gör egentligen inte det längre, lite synd för i slutet av året kommer jag inte ha den blekaste aning om vad som hänt. Jag och mitt guldfiskminne.)

Carefree

 

Som jag tidigare nämnde åkte jag till Sofia förra helgen och fotade! Såklart ville jag ha lite fräscha bilder på mig själv också. Konstaterar att min vän börjar vara duktigare än mig själv bakom kameran, övning ger färdighet! Jag verkligen älskar denna bilden, ni har sett den tidigare i min design men ville såklart visa den i större format.

 

Bestämde just med Cecilia att vi hoppar på vesporna och åker och tar oss en glass hos Sandra vid Åminne. Härligt!

Så fint väder som det är kan man absolut inte sitta inne, ut och skratta med fina människor minsann!


Ida & Hannas nya design


Länge sen sist va? Äntligen kom en beställning, denna gång av fina Ida som jag hjälpt smått tidigare!

Ida driver en blogg tillsammans med sin vän Hanna, de ville ha en hel design med TVÅ menyer. En utmaning var det verkligen att få till menyerna, till slut lyckades jag dock med det också. Bra känsla det där, att lyckas med något man aldrig provat på.

Besök Ida & Hanna här!

Mycket med skolan

Åh, det är verkligen mycket nu de sista skoldagarna. Prov, inlämningsuppgifter, anmälan till höstens studentskrivningar... det känns riktigt tungt ska jag säga er. Men anar ni hur skönt det är med fyra skoldagar kvar?
Det är paradiset.

Jag fotade Sofia förra helgen, men har helt enkelt varit begravd av skolan de senaste dagarna, därför har inte bilderna dykt upp ännu. Hoppeligen hinner jag visa nu i helgen!

Staden med sol och årets första glass


Min bror skulle lämna sin dator på reparation igår så jag passade på att på samma gång åka in till stan, i brist på annat. Mötte upp Cecilia och Sofia på Calzone med lite torghäng med årets första glass efteråt. Hur underbart som helst även om vi höll på att smälta bort i solen!

Nu sitter jag egentligen ute i solen och stressläser men jag kände att solen verkligen började slå åt huvudet. Men ska väl ta och fortsätta nu, har så sjukt mycket att hinna med ännu de här sista skoldagarna!


L.A Candy



Det har verkligen varit en lång dag för min del. Jag och Ida har kämpat med en design som inte alls ville som vi ville. Detta var verkligen värsta jag varit med om, orkar inte ens förklara vad vi sysslat med ni skulle bli helt snurriga. Har själv inte återhämtat mig än.

Stolt över vad vi åstadkom är jag definitivt, visar vad det blir till när det är färdigt. Men nu ska jag vila mina ögon från datorn och istället stressläsa mig igenom L.A Candy hela natten. Åh, jag älskar verkligen den boken. Läs den!
(Den är grymt lättläst, för er som har svårt med engelskan kan jag lova att ni skulle klara denna galant. Den är galet bra!)

Ny design, äntligen!



Ni har väl märkt det nya här på bloggen?
Åh, ni verkligen anar inte hur nöjd jag är nu. Lite synd bara att jag råkat radera PS-filen av designen, jag som verkligen tänkt utveckla mina framtida designer med denna som grund.

Det fixar nog sig ändå med gott tålamod! Det är bara kommentarssidan som inte är helt färdig ännu, måste försöka hinna med det imorgon kanske. Säg gärna till om ni hittar något fel i designen, jag vet att man själv lätt missar dessa småfel.

Tänk vad en design kan göra mycket egentligen? Statistiken åkte omedelbums upp i taket och flera designbeställningar har rullat in, vilket jag väntat på i över en månad nu! Åh


Ny design på väg

Har väldigt länge funderat på en ny design, den nuvarande är så julig. Efter att jag idag verkligen fick nog av det nuvarande tog jag fram den och började forma om allting. Jag säger bara en sak: Åh så nöjd jag är nu!

Jag kan ge er en ledtråd om vad det nya handlar om: Ljust, beige och bilder!
"Lanserar" allt det nya imorgon så håll utkik, hihi.

Photoshop CS5

 

Magiskt. Photoshop-fjant som man är måste detta provas på, så fort tiden räcker till! Änuu mera längtan...

New


Åh, jag är kär.

Gissa min längtan efter varmare väder? När ska man få gå barbent i blommiga kjolar med öppna skor, bra fråga. 
Volang är en ny favorit, love it.

Hey soul sister



Här har ni en finfin låt som jag skulle kunna ha i öronen varenda eviga dag.
Har så mycket på hjärtat just nu men inget av detta får jag ut i ord. En björnkram skulle verkligen göra susen.