Wildlife-weekend

Har packat det mesta nu och ska snart dra iväg på en grymt mysig helg med dom absolut bästa.
Hemma på måndag igen!

En helg att se fram emot

Den här helgen kommer bli så sjukt bra.
Vi tjejer ska till Cecilias villa och stannar där till måndagkväll.. blir som förra året, massa glädjeskratt blandat med sol och bad och allt möjligt.. grymt bra början på hela sommarlovet! Jag har längtat enda sedan jag fick höra att vi skulle åka och det är någon vecka sedan. Tycker inte längre om att sitta för mycket hemma, jag vill röra på mig och träffa folk. Så det ska bli skönt att komma hemifrån ett par dagar.

Alla förutom lilla jag har avslutning imorgon, så i väntan på att kvällen ska komma tänkte jag kanske njuta av solen, packa väskan antagligen och ta mig ut med kameran. Trevlig helg, kanske skriver något ännu innan jag åker bort ;)

Och stort grattis till min fina broder som fick sin yrkesexamen och ett välförtjänt stipendium idag! Haha, stolt lillasyster är jag allt... vet inte vad jag skulle göra om jag skulle förlora honom, min värld skulle antagligen rasa i miljoner bitar.

Världens underbaraste pojke


Jag är en person som har otroligt svårt för att känna mig trygg och prata om allt mellan himmel och jord med andra personer. Har alltid haft mycket lättare att skriva av mig.. känns som att man får ut mera på det sättet eftersom man först tänker, sen säger.. tvärtemot vad man gör när man berättar rakt ut.

Igår tillbringade jag hela dagen med min Nicklas, vi åkte på skolavslutningen, åt än en gång på Subway.. och hem till mig senare. Tidigare gånger när vi spenderat hela dagarna tillsammans har tiden bara flygit förbi, men igår kändes allting så lugnt och... kravlöst. Det var första gången på väldigt länge jag kunde öppna mig och berätta saker som jag annars inte klarat av, inte ens de mest vardagliga sakerna.

Tänk hur skönt det är att prata prata prata... om allt.
Vet inte hur många gånger jag kommer säga det, men Nicklas är bäst.. jag är så tacksam att jag har honom, att veta vart man kan vända sig om vad som helst och när som helst är grymt skönt. Och att jag saknar honom är nog ingenting nytt.

Underbara Helsingfors



Den här låten spelades grymt mycket på Stafettkarnevalen,
minnen från de tre dagarna jag spenderade i Helsingfors kommer tillbaka ...

Man fick verkligen koppla av och helt enkelt inte lägga en enda tanke på allt där hemma när man var i Helsingfors. På torsdagen planerade vi en frågesport åt barnen, fem frågor om Eos, rökning och trafik. Vid ankomsten märkte jag hur grymt kallt det var och jag ångrade verkligen att jag inte tagit med mig extra kläder.

Vi bodde på Sokos Hotel Pasila, det var otroligt fint där och jag kände verkligen hur skönt det skulle vara att bo själv och inte behöva få klagomål dagarna i ända. Fredagen och Lördagen gick mest ut på att vi åkte till stadion tidigt, ställde i ordning allting som behövdes och tog emot alla barn som ville vara med och bygga torn, vara med i frågesporten eller skicka en hälsning till Eos.

Fotograferade inget på plats, var lite rädd att kameran skulle försvinna (den var ju trots allt inte så billig, haha).
Kändes lite konstigt att vara på stafettkarnevalen och inte se en enda stafett, det höll alla med om. Men minst lika roligt var det.. jag och Fredrika smet iväg en stund och såg på när Vink spelade i regnet på stadion också, hade nästan aldrig hört dem men det var grym fiilis och jag föll lite för dem, alltså dessa:



(Har inga sevärda bilder sorgligt nog, men kanske visar det jag har i andra inlägg)
Hursomhelst var Helsingfors bäst om jag inte redan sagt det, och jag saknar det fria där mycket!
Nicklas var det enda som fattades där :)
puss älskling.

Falling to pieces

För er som inte visste så har jag haft sommarlov i några dagar redan, och visst är det skönt... det värsta är väl att jag inte kommer få se Nicklas så ofta och bara jag tänker på det börjar det svida i hjärtat. Men jag får försöka göra det bästa utav saken för vi har ändå tänkt oss en hel del i sommar. Nejmen visst blir det en bra sommar, sommarjobb - sköna kvällar med dom bästa - Wasalandia - bad & strand med min pojke och alla andra förstås.. det blir säkert bra.

Det här inlägget är skrivet baaara för Jennys skull, så varsågod! :)
Ska berätta om Helsingfors lite smått och allt annat som jag inte skrivit om ännu,
men först när bilduppladdningen funkar. Ha det bra!

Helsinki here we come


Nicklas är världens sötaste och det är helt ofattbart hur mycket jag kommer sakna honom de kommande dagarna.
Bär av till Helsingfors imorgon och hemma är jag väldigt sent på lördagskvällen. Dvs. ingen blogg så länge, kanske jag återfår skrivkrafterna tills dess.. har inte varit speciellt aktiv här på sistone.

Håller på att somna nu, men ha det bra.
Och en liten hälsning till Nicklas: hör av dig så fort saknaden slår till, för det är vad jag tänker göra. Men tänk inte för mycket, man vet aldrig hur det slutar haha! Älskar dig, remember that.

Tisdag

Har storstädat mitt rum idag, nu är det så fint och mysigt här.. tänk om jag jämt kunde ha det såhär bra och städat.
Jag är väldigt stökig av mig och kan aldrig hålla det städat i mer än en dag (förklarar väl allting?) .. tänkte kolla lite House eller något sådant nu och senare lägga mig.

Imorgon är det sista praktikdagen där på Eos-redaktionen och det är riktigt trist tycker jag! Men torsdag-lördag är det Helsingfors och Stafettkarnevalen som gäller och dessutom lämnar jag inte min praktikplats för alltid.. som jag tidigare sagt ska jag få småjobb lite nu som då i höst också. Bra bra!

Live for the moment


(Finska låtar är rätt fina även om man inte förstår vad de sjunger om.
Denna har en speciell klang som jag älskar... )


När allt är som bäst ser någon endå till att spränga klarheten till något helt diffust. Ni vet när någon säger något och det låter helt ofattbart, man kan inte tro vad man hört. En som stått familjen nära dog idag och även om denne inte stod mig nära vill jag inte tro det. Jag kan fortfarande höra hans skratt även om det var flera månader sen jag hörde det. Den där äckliga känslan kryper igenom kroppen varje gång när man hör något sånt, oavsett om man kände personen eller inte.

I dessa stunder inser jag ändå att man aldrig vet när det kommer drabba mig själv, eller någon som står mig nära. Så därför säger jag bara: lev varje dag som om den vore din sista och håll hårt om dina nära och kära. Man vet aldrig när olyckan kan vara framme.

You're always om my mind

Jag känner mig smått ledsen, av ingen anledning alls.
Kanske bara saknar min pojke, eller inte vet jag.

Jag har umgåtts med min bror hela dagen, vi har rivit tapeter å funderat på hur hans rum ska målas. Åh, jag vill ju också även om jag nyss gjort det.. jag vill göra ett collage med bilder och hänga upp det på mina väggar, så som jag har bildat tanken i huvudet skulle det bli riktigt snyggt, men aldrig blir det som man tänkt sig.

Tror jag ska dra på mig myskläderna och ut på en promenad, kanske bara det som fattas just nu. Mår säkert bättre av det.

Åminneöppning

Åminneöppning igår. Dålig musik men i rätt sällskap är ingenting fel...
Det absolut bästa med kvällen var att Nicklas, som själv sagt att han aldrig ska komma till åminne, faktiskt kom dit! Jag trodde han skämtade först.. men så var inte fallet. Mina fötter höll på att döda mig av allt dansas så det kom väldigt passande. Jag är så grymt glad att jag fick träffa honom. Världens absolut finaste pojkvän!

Söndagen innebär en lugn hemmakväll.

Lördagsplaner

Nu ska jag ut i solen med massa godsaker att äta, ikväll blir det förfest hos Cecilia och senare ska vi på Åminneöppning och shejka loss på dansgolvet! Woho, de rätta kläderna för kvällen lär bli svårt att hitta. Alltid det där jävla klädvalet, haha..


Fredag

Mina krafter för dagen är slut, inte en droppe kvar.
Tog mig in till stan efter jobbet och träffade världens snyggaste pojke där. Vi åt glass och pussades och fnissade lite sött ihop. Och helt plötslit var all trötthet borta

Har fortsatt dagen med ett varmt fotbad i samband med en film.. vilken jag somnade till. Nu har jag just varit på en promenad och återfått lite krafter, jag rekomenderar starkt att gå ut på en kort promenad om du är trött. Det gör susen!

Puss


Med den här bilden säger jag städ-dax!

(saknar nicklas lite för mycket)

Trött, tröttare, tröttast...



Känner mig riktigt uttmattad efter dagens spring på jobbet, fastän jag vilat i mer än två timmar redan. Värst känns det i fötterna och naglarna, men ska hoppa i duschen efter det här så känns det förhoppningsvis bättre! Vad gör jag inte för pengar? ;)

En sak är iallafall säker, hur lågt jag än sjunker tänker jag ALDRIG jobba i en restaurag på heltid! Jag lovar. Det är värre än helvetet. Och imorgon är det meningen att jag ska dra mig in till stan efter jobbet, och om jag orkar det vill jag allt belöna mig med en glass. Jag skulle vara värd det efter en hel dags slit tycker jag...

Lycka i hela kroppen


(mycket skönare känsla i större format, klicka på bilden!)
Jag blir lycklig av att se den här bilden! Jag vet inte varför, men den utstrålar lycka...
Det är så fint på våren när det just börjat växa små blad på björkarna, underbart!

Allt har varit så grymt bra på sistone, jag har aldrig varit såhär lycklig som jag är nu. Och allt har jag min Nicklas att tacka för, han förgyller mina dagar även de gånger när jag inte alls har lust att lägga på ett leende på läpparna.
Är tacksam att jag har dig.. en extra gonattpuss till dig för att jag älskar dig bortom alla världens gränser.

Promenad med kamera och musik i öronen

Att sova är förmodligen det bästa jag vet, älskar att sova! Speciellt när man är dödstrött och man har all världens tid på sig att slumra. Bara för att jag fortfarande efter en lång tupplur är tröttare än någonsin tänkte jag gå ut en sväng med radio x3m i lurarna, hoppas på att bli ännu tröttare.. hah.

Onsdag


Att dra sig ur sängen idag var otroligt tufft men direkt jag traskade till praktiken kändes det mycket bättre. Kände på mig att det skulle bli en bra dag, och det stämde till viss del.

Jag kommer få fortsätta jobba med Eos i höst också, på sidan om skolarbetet förstås. Blev otroligt glad när chefredaktören frågade mig om jag vill fortsätta hjälpa med tidningen. Men i sommar fanns det åtminstone inget att göra där... så det blir en ganska lugn sommar trots allt.

Som jag redan nämnt i tidigare inlägg jobbar jag imorgon så jag ska försöka lägga mig i tid idag! Är sjukt trött redan nu men jag ska försöka hålla mig på benen tills ikväll ... har tyvärr inget mer intressant att komma med. Pusshej!

Kort om dagen

Är otroligt lugnt här på praktiken idag, Anders är ute på uppdrag och lilla jag är färdig med min artikel till Eos Föräldrabilaga. Men det är skönt med lite lugn, ska snart åka på lunch till skolan.. bara min söta pojke drar sig från staden hitåt också.

Jag tar två lediga dagar denna vecka, Torsdag och Fredag. Så istället ska jag till Vasklot och tjäna pengar. Den där känslan av att få pengar som jag själv kämpat för är otroligt skön.. jämfört med vilken jävlig känsla som sprids i kroppen när man får pengar i handen utan att ens ha bett om dem.

Idag gott folk spenderas hela kvällen med min pojke.. mmm, vad jag längtar!
och sen är det ju första semifinalen i Eurovisionen ikväll, det är ett måste för min del. Hela familjen sitter bänkade framför teven när Eurovisionen sätter igång, det har blivit en tradition hos oss.. även om det inte är lika intressant nuförtiden. Men det skulle kännas riktigt dåligt om jag skulle missa det :D haha.. så förhoppningsvis efter att min pojke lämnat mig (snyft) blir det en promenad och direkt efter är det chill på soffan framför teven med familjen som gäller.


The Loving Kind



Idag kom jag hem med en riktigt läcker jacka och nu kommer det inte längre kännas som en plåga att dra på sig ytterkläderna. Ni vet den där känslan när man verkligen hittat något man är riktigt nöjd med ? Den där underbara känslan.. så känner jag mig nu.

Jag trixade ihop en grej i hjärnan bara sådär när jag satt i bussen till malax. Nu ska jag försöka förverkliga min lilla tanke.
Ikväll blir det en kort promenad och lite film kanske och imorgon är det myskväll med lillpojken min om det inte blir några ändringar. Så länge jag förverkligar min dröm bjuder jag på en fin låt som jag hörde på någons blogg, vems det var minns jag inte. Sköna lyssnarstunder, puss på er!

A place for you and me

Jag är nog en riktigt galning när det gäller tv-serier.. har följt alla världens serier!
Felicity, House, Medium, Full House, The O.C., One Tree Hill ... dessa är bara en bråkdel av alla jag följt med spänning. När jag börjar se på något blir jag helt fast i det och kan knappt vänta tills det ska visas igen på tvn! Skulle kunna rabbla upp alla men det skulle ta en evighet.

Imorgon blir det praktik som vanligt och jag längtar. Det är sjukt att jag bara har i princip 6 arbetsdagar kvar plus tre dagar i Helsingfors.. vill inte ens tänka på det. Trivs så grymt bra, herrejävlar vad sex veckor rusar iväg snabbt! Synd, men nog ska det bli skönt med sommarlov också :) bortsett från att jag inte har en aning om vad som händer i sommar. Skulle få vara riktigt galet, som förra sommaren bara att den här ska bli i Finland! Får väl bara glömma den tanken direkt ...

Lugn kväll på soffan


Känns som att klockan står still idag, om jag inte vetat vad klockan är skulle jag trott den är dubbelt mera än vad den egentligen är. Har ingen ork att aktivera mig till fullo idag, ska bli filmtittande och massa smaskande på godsaker hela kvällen tror jag. Plus sakna min pojke, men det är så självklart så jag behöver knappast nämna det längre.

På söndagar känns det allra bästa att inte göra något, så det är vad jag ska göra nu! Ha en bra dag ...

Puss

Tänkte jag skulle antingen gå och lägga mig i solen nu eller ut på en löprunda.
Måste ju passa på med båda när det är så pass varmt ute ;)

Imorgon efter praktiken ska jag köpa en vårjacka. Förhoppningsvis den som jag fick syn på i fredags, om det finns rätt storlek, dum som jag var kollade jag inte det då. Hoppas på det bästa! Min käre Nicklas får hänga med vare sig han vill eller inte, puss :)

Gamla filmer, bra eller dåligt?


3 ninjas från 1992

Det blev en otroligt mysig kväll igår, och riktigt skönt var det också. Ibland är det minst lika roligt att bara ta det lugnt som att göra något med mera fart i med någon man tycker om. Vi kollade två filmer, bland annat en Friday the 13th från 1985.. det är ganska sjukt hur mycket filmerna har utvecklats sedan dess.

Som någon sa igår verkar det som att de inte alls hade någon tanke bakom filmerna på den tiden, utan bara slängde ihop något för att tjäna pengar. Kan också hända att vi är så vana vid att se 2000-talets filmer så det känns grymt dåligt när vi ser något som är ens lite sämre? :)

Nåja, men gamla filmer kan vara riktigt bra också! Som exempel 3 Ninjas från 1992, en familjefilm.. jag älskade den när jag var liten :D nu när jag nämnde den blev jag riktigt sugen på att se den igen. Tummen upp för gamla filmer säger jag bara! :)

Filmkväll hos Jenny

Har fixat mig lite snabbt.. drar strax iväg för kvällen.
Det blir filmkväll hos Jenny, skönt att få träffas igen tycker jag ! :)

Ska packa och förhoppningsvis dra iväg om någon minut bara. Trevlig kväll!

Fototävling med vårtema

Mamma kom inspringandes i mitt rum just när jag bearbetade några bilder.. då fick jag en kommentar av henne om varför jag aldrig deltar i dessa Fototävlingar som ordnas regelbundet i en tidning som vi får hem. Man kan ju vinna pengar på det! Min kusin deltar ju regelbundet, nu är det min tur.

Tja.. varför inte? Märkte att deadlinen är 10.5 alltså imorgon.. ska leta upp 10 vårbilder och skicka iväg! Om jag har riktigt tur hamnar jag med i tidningen, kanske t.o.m. vinner 100 euro som är priset :D nästa tema är kärlek, får se vad jag hittar på till det ;)

Vitaminer på burk!


Apelsinjuice har blivit en ny kärlek för mig, drack det några gånger på praktiken och nu är jag helt beroende. äA så grymt gott, dessutom är det fullt med C-vitamin vilket är bra för kroppen! Förr drack jag brustabletter för att jag hade vitaminbrist, men det var inte gott och inte bra för koppen heller för den delen. Jag slutate med det direkt jag fick veta att det inte var så hälsosamt att dricka vitaminpiller. Men det här är mycket bättre, och hundra gånger godare :D

Tummen upp för fruktdrycker fullproppade med vitaminer! :)

Lördagsmorgon

Jag har försökat dra mig ur sängen tidigare de senaste helgerna och hur skönt är det inte att vakna pigg 8-tiden på morgonen och hinna med massvis? Bättre att lägga sig tidigt och vakna tidigt. Jag är vrålhungrig så jag ska ta och äta lite frukost först, sen ska jag försöka ta mig till butiken med mamma i det här regnvädret.

Den här helgen blir nog bra trots allt.
Alltid när helgen närmar sig ser jag på det som ett helvete, känns tråkigt att sitta hemma konstant. På sistone har det varit riktigt sysslolöst här i malax, varje gång man ringer någon och ber om sällskap får man ett nej av olika orsaker. Men ikväll, dåfan! :D

I still haven't found what I'm looking for

Det här är i princip vad jag levt på hela dagen. Inte speciellt nyttigt,
men vad gör man inte om man är hungrig och pengarna inte räcker så långt.

Blev ingen vårjacka idag, men jag hittade en favorit åtminstone. En skinnjacka till ett förmånligt pris.. dock inhandlas den först nästa vecka om jag har tur och den hänger kvar. Eftersom jag åker till Helsinfors tre dagar med Eos-gänget och två av dessa dagar egentligen är helgdagar så får jag ta två lediga dagar innan.. därför tänkte jag jobba dessa två dagar istället. Skulle bli åtminstone en hundring + lite till = grymt bra :D

Men nu ska jag vila en stund i samband med film, sen tar jag mig ut ett varv med joggingskorna.
Imorgon är planen att åka till Jenny, roligt att träffas igen.. har blivit så grymt lite på sistone.

HEJ

Känner mig otroligt lugn efter en timme i den friska luften, lite husshållssysslor och en varm dusch!
Nu ska jag fortsätta se på Changeling som jag somnade till igår. Sen väntar drömmarna på mig ;)

Imorgon fortsätter jag min jakt på en läcker vårjacka.. lär inte lyckas hitta något.
Men letar man inte, hittar man inte heller!

Ordning och reda på livet.


Jag behöver lite förändring känns det som, jag är trött på bloggen.. och en hel del annat också.
Orkar inte längre sitta här, måste komma bort från datorn. Sen praktiken känner jag att det blivit mer ordning på mig, vill inte leva i stöket. Vill komma ut i solen, träffa folk. Njuuta fullt ut helt enkelt..

Jag och min far öppnade ett bankkonto åt mig idag. Nu ska jag försöka spara så gott det går, får en antagligen pytteliten lön snart och dessutom jobbar jag minst två veckor i sommar. Allt ska in på kontot.
Eftersom jag trivs så bra på Eos ska jag se om de behöver lite extra hjälp i sommar också.. så där skulle det kunna komma in ännu mera pengar. Fast jag tror den tanken gick upp i rök i samma stund som den kom upp i huvudet, finns knappast så mycket att ta sig till där under sommaren. Men värt ett försök är det absolut!

En till sak jag behöver få ordning på är.. DATORN! Allt ligger lite här och var, går inte att hitta något när man behöver det. Så det ska fixas så fort orken hänger med. Vad det gäller datorn känner jag även för att rensa bort alla program som är onödiga.. känns som allt är i vägen helt enkelt. (Jag drömmer smått om att skaffa mig en Mac senare när jag flyttar till en egen bostad.. vill ha en ordentlig dator att jobba på. Nu när jag ska fixa en enda liten småsak i PS är det nästan tortyr, datorn klappar nästan ihop direkt.. men drömma får man ju.)

Det känns som att det börjar vara dags att ta ansvar.. kan inte förvänta mig att någon ska stå vid min sida och kontollera att allt är som det ska 24/7. Jag får ofta ta emot klagomål om min slarvighet/stökighet.. så nu ska jag minsann ta tag i mitt eget liv. Nästan som att ha fastnat i ett dike med rumpan och inte kunna resa sig.. haha.

Så vet ni vad jag gör nu? Jo, nu stänger jag av datorn, drar på mig mjukiskläderna och uut i den friska luften och springa! Hemma väntar sedan duschen på mig. Livet är underbart !

Senaste händelser


Står helt stilla i mitt huvud idag och inte har jag något att berätta heller.
Vad har hänt på sistone då? Absolut ingenting.

  1. Är på jakt efter en ny vårjacka och det börjar kännas helt hopplöst att hitta något fint i Vasa. Helst skulle det få vara en ljusbrun skinnjacka med bra kvalitét och inte för dyr. Men något sånt lär jag inte hitta.
  2. Ska äntligen få ett bankkonto att lägga mina pengar på och väldigt snart flyger det in en liten summa pengar där från denna grej. Känns otroligt skönt, även om det knappast blir något stort.
  3. Sen ska jag även skriva om mig själv och min uppväxt till Eos.. värt att nämna kanske.
  4.  ... vad mera? Inget, förutom att nicklas är sjukt bra.

Om du lämnade mig nu



I högstadiet lyssnade jag på massvis med sånhär musik.. med fina texter men ändå så otroligt deprimerande.
Då var det otroligt fint och på något sätt fick det mig ändå att må bra, nu är det nästan omöjligt att ens höra en hel låt med sådan text, jag blir själv riktigt ledsen av att höra på det. Det är väl värt att nämna att jag påverkas otroligt lätt av småsaker, det har väl något med det att göra. Men den här är ändå så jäääkla fin på något deprimerande sätt. Haha :D



Vill inte, orkar inte, kan inte

Har inte orkat aktivera mig, lusten har inte heller hängt med.
Men snart ska jag köra igång ordentligt med bloggen.. säkert bara något jag säger och sen händer det ändå inte.

Fast först ska jag ta mig till banken, behöver pengar.. sedan väntar duschen på mig.
Förhoppningsvis efter det kommer det något intressant att läsa om här också. Puss!

Söndagspaus

Jag tar en paus idag, om någon vill mig något så nås jag enklast på telefon.
Tänkte gå ut i solen nu.. får se vad annat som händer ikväll.

Gonatt


Jag ska bädda ner mig i soffan nu och kolla film innan jag somnar. Få se om jag lyckas kolla en hel film utan att somna..som jag sagt tidigare så kan jag inte se en hel film utan att somna. När jag och Nicklas ska kolla film slutar det oftast med att jag somnar på honom och låter honom kolla klart själv. Haha, stackars pojke! :D

Jag gäspar varannan sekund nu.. gonatt för min del!

Räknar sekunder, minuter och timmar.


Lika tråkiga som bilderna är lika tråkig har min dag varit. Snart är dagen över och måndagen närmar sig igen. Skönt!

Måndag kom

Jag har aldrig längtat till en måndag som jag gör nu.
Ska försöka fördriva tiden med film, foton och sådant.

Under kaffepauser på praktiken är bästa underhållningen just tidningar. Jag brukar inte falla för tidningar men nu har jag gjort det och jag är helt fast. Tidningen jag pratar om heter GLÖD.. ungdomstidning som innehåller det mesta.

Cyklade nyss helt barbent i kjol till banken - utan att ens börja frysa. Det börjar verkligen kännas som att sommaren närmar sig påriktigt nu. Jag älskar den här känslan.. nu mår jag ännu bättre. Kanske jag tar mig ut i solen en stund istället.

Första Maj


Dagen börjades med att jag och Angelica körde till skolan och parkerade våra söta fordon där. I väntan på min kära pojke pratade vi och fotograferade lite.


I stan gick vi en sväng på torget och lyckades klara oss genom folkmassan utan att bli påtrampade av någon varelse.
Behovet efter mat blev grymt stort och vi drog oss till Subway för att äta lite. Tur nog hann vi få sittplatser. Dagen fortsatte med att vi traskade på torget.. satt på en stenbänk en liten bit från alla människor och skrattade smått.

Jag och Nicklas köpte oss lite sockervadd och satte oss på en grön träbänk. Mysigt.
Vi.. eller åtminstone jag konstaterade att sockervadd inte är lika gott som det var när man var mindre.


Eftersom jag aldrig varit till Sandö föreslog jag att vi kan traska dit ner en stund.
Vi gick dit i lugn takt, genom allt skräp på hoviska som nästa låg och bad om att bli bortplockat. Man blev nästan lite äcklad av synen. Nicklas verkade inte vara så förtjust i att sätta sig på stranden.. men mina ord är hans lag, haha. Så där satt vi på stranden nästan helt ensamma. Kanske den bästa tiden under dagen.


Kändes bra att bara ligga och ta det lugnt i solen med någon som grävt sig så otroligt djupt i mitt hjärta.
Det är helt sjukt att det gått hela sex månader men Nicklas. Och jag blir bara kärare ju mer jag är med dig.. jag skulle kunna skriva en bok om mina känslor till dig. Men inte ens då skulle någon förstå vad jag känner för pojken.



Vi låg länge där på Sandö.. kändes som en evighet åtminstone. Till slut bestämde vi oss för att dra oss hemåt.
I väntan på att jag skulle borsta av allt skräp som samlats på kläderna och även dra på skorna underhöll min söta pojke sig med att ta bilder på mig. Måste väl bjuda på en, han verkade ju vara en otroligt stolt fotograf ;)

Vi gick till skolan och där hoppade Nicklas på bussen och jag körde hem på min dundervespa.
Direkt jag satte foten innanför ytterdörren kände jag hur saknaden attackerade mitt hjärta, jag kände hur otroligt skönt det är att komma hemifrån bara för en dag och träffa fint folk och ta det lugnt med dem.

Tack för en sjukt bra första Maj !