stuck in a momentKan bli lite mycket katter några dagar framöver, men vem skulle inte falla för en så söt varelse?
Irriterande nog försvann skärpan i samband med bilduppladdningen, men lika fin katt endå!

Har aldrig sen jag köpte systemkameran satt mig ner och försökt lära mig något, oftast har jag använt full automatik eller ingen blixt-läget. Fast igår blev jag smått intresserad och det börjar väl vara dags att lära sig något nytt. Har ju tid med det också...  alltså att lära mig!

Var till stan idag och kollade runt lite på objektivpriser osv... tänkte att om det skulle finnas något billigt kanske jag passar på även om det inte känns så lockande att köpa så dyra saker här pga. garantin. Men det visade sig att det är i princip samma priser här som i Finland, så det kan jag glömma direkt. Det fick bli ett par vardagsskor istället, Puma helt klart.

Charlotta

Som jag tidigare sagt tycker jag om att sitta och jämföra bilder, före & efter.

Det är fascinerande att något så lite kan förändra så mycket... tänkte sitta och redigera bilder resten av kvällen, har inte ps på min lilla raring men det finns andra program som är minst lika bra. Jag märker att man kan göra så otroligt mycket även med de mindre programmen, mer än jag anade.

Like old times


En låt som alltid uppskattas av mig...

Jag funderar starkt på att börja skriva ut bilder, dom finaste i större format och upp på väggarna. Tänk er förr när man hade stenålderskameror, då fick man bilderna i hand och de blev sedda! Men nu när allt  är digitalt göms de bara undan och ingen får ens en skymt av dem. Bilder är mera verkliga i handen än på en datorskärm.

miss you


Sitter och bläddrar igenom alla bilder jag åstadkommit hittills, men tankarna är på ett helt annat ställe. Och jag behöver nog inte säga exakt var. Värmen dödar. Eller tröttar ut med andra ord, håller på att somna... ska antagligen lägga mig på terassen och sola/sova.

I helgen kommer kanske min morbror hit och jag ser verkligen fram emot det, även om det inte är säkert ännu. Men jag ser ändå inte fram emot det lika mycket som jag ser fram emot att se min pojke om två veckor! Den pojken är helt konstant på tankarna, hah. Men världens bästa kommer han alltid vara :)

Far far away


Första veckan här såg lite ut såhär. Regnigt, kallt och trist.
Men nu när solen värmer upp till 40 grader varje dag känner jag ändå en längtan efter störtregn utanför mitt fönster.

Dagarna går mest ut på att sova, sola och njuta så gott man kan. Har ett Eos-uppdrag som jag också ska hinna med under min tid här (åker om 11 dagar, wooho)... så det blir att planera det också smått för på tisdag tänkte jag bjuda hem frivilliga barn :D

Men nu ska jag dra på mig lite vettigare kläder och platta mitt trollhår för idag är det släktträff, en väldigt liten en iallafall!
Puss & ha det gott.

I'm back on track

Precis! Jag är tillbaka på sätt och vis... men ändå inte. Har haft internet här i en vecka redan men den senaste veckan har jag varit hos min morbror i kroatien och vilat ut. Kan direkt säga att jag inte mått sådär bra som jag gjorde hos honom sen vi påbörjade resan. Min morbror är speciell för mej, inte som vilken släkting som helst.

Här är det 30-40 grader varje dag.. går inte att leva i värmen kan jag säga er. Brun har man blivit till viss del också. Min kära pojkvän kan jag inte sluta tänka på så jag kan inte undvika att nämna det också på samma gång. Ska försöka hinna visa bilder om jag har något vettigt att visa, men nu är det enda jag behöver en smula sömn.

Ha det gott!

Hälsningar från motorvägen!


(min läckra pojkvän, hih)

Den tre dagar långa resan har börjat. Har hunnit sova någon timme redan och nu känner jag mig smått illamående och gäspar vidare till serien Privileged. Vår båt från Helsingfors startar halv nio så det är ett par timmar åter.

Jag tror jag aldrig har upplevt ett avsked som gjort så ont som med Nicklas, det känns verkligen tungt.
Att jag nästan körde fullgas i diket med vespan förklarar väl smått i vilken obalans jag blev... men på något sätt har hans ord ändå lugnat ner mig lite. Min kära bärbaring börjar förlora energin nu så jag ska låta honom vara, när jag skriver nästa gång vet jag inte. Måste skaffa internet när jag kommer fram så ska det förhoppningsvis rulla in ett par inlägg här under min tid i värmen.

Och Nicklas, du är jämt på mina tankar.
Saknar dej!