i love you ♥


1 år. 12 månader. 52 veckor. 365 dagar. 8760 timmar. 525 600 minuter. 31 536 000 sekunder.

Jag älskar dig av hela mitt hjärta och mera än det, mina ord förklarar bara en bråkdel av vad jag känner för dig. Tack för att du alltid finns här för mig, för att du hjälper mig och får mig att må bra. Tack för ALLT du gör.

Det spelar ingen roll om jag skriver två eller tjugo rader om hur mycket jag tycker om dig, för jag vet att du vet det redan och om inte tänker jag påminna dig varje dag och varje timme resten av våra liv. ♥

Nya älsklingar


Ibland när jag letar och letar efter något så hittar jag absolut ingenting! Men sen när någon kanske säger "Oj, vilken snygg topp" och vips så har också jag fallit för den. Ibland "ser" man kanske inte saker innan någon nämnt dem.

Efter att Nicklas ett par dagar innan nämnt ett par skor som han tyckte var ganska fina blev jag lite kär i dem och gick och köpte dem. De var precis vad jag hade letat efter, inte för stora längs benen, inte för hög klack och inte heller för långa längs benen.

(klicka på bilden för större bild...)

Vad göra när inget finns att göra?

När man en fredagskväll sitter och spelar farmville i en hel timme vet man att det har slagit fel någonstans i huvudet... men vad ska jag göra när jag inte kan göra färdigt manualen och tjejen som väntar designen inte är inloggad? Och film orkar jag inte se, inte städa orkar jag heller.

Det här blir verkligen en inte-så-händelserik-helg för min del.

Tips: Billig ministudio

Jag kom att tänka på att det skulle vara ganska praktiskt med en ministudio! Ni vet en såndär liten studio, nästan som en låda, som man kan fota småsaker i? Så jag byggde mig en tillfällig när jag skulle fota mascaran.

VILL DU OCKSÅ GÖRA EN MINISTUDIO?

Du behöver:
En skokartong
Några papper, A4 eller större
Tejp


Nu täcker du bara hela skokartongen med papper, tejpar där det verkligen behövs.
Kom ihåg att inte tejpa för mycket, det kommer synas när du fotar! Sen är det bara att börja testa den! :D

Okej, jag tror många av er faktiskt tänkt så långt tidigare så de kommit på det här själv, men sen finns det alltid dom som kanske inte är lika smarta :) Så kanske någon faktiskt uppskattar mitt lilla, kanske lite onödiga tips.

Pulse perfection

Under åren som jag använt mascara har jag varje gång testat en ny men ännu inte hittat en som jag varit nöjd med. Den enda som varit helt okej var Isadoras Build-up mascara... Idag bestämde jag mig för att testa ännu en och det fick bli Maybelline's Pulse Perfection Vibrating Mascara!

Det speciella med denna mascara är antagligen att den vibrerar vid knapptryck. Varför kan man undra. Lättare att applicera eller något helt onödigt tillägg? Det får jag allt se för har inte hunnit testa den ännu, hoppas på goda resultat!

 


Btw

Min fredagkväll kommer bestå av att göra klart min grafiska manual till Reklamgrafiken, sen fortsätter jag antagligen med designerna och bara tar det lilla lugna! :) Det har varit en fin dag idag, men berättar kanske mera om det senare för nu ska jag jobba, puss puss!

23:56

Jag är ganska stolt över mig själv idag. Vissa dagar lyckas jag helt enkelt ta mig igenom saker och ting utan att mitt berg-och-dalbane-humör börjar storma inom mig, det är jag glad för. Egentligen har min dag bestått av ingenting, för att sitta och göra skolarbete från kl. 8-22 (minus en bussresa) kan man väl knappast kalla så mycket.

Nu känner jag mig trots allt en aning stressad och bitter inför mogondagen, det är verkligen typiskt mig att lämna dom viktigaste sakerna till sista minuten... har dock ingen annan än mig själv att skylla. Nu skulle det väldigt gärna få vara höstlov så jag får sova!

Puss & gonatt!

23:49

Känner på mig att jag inte alls kommer orka mig ur sängen imorgon, alldeles för lite sömn med tanke på vad klockan är hos mig just nu. Av någon anledning har det både igår och idag kännts som fredag, får alltid den känslan när jag varit med min pojke lite extra mycket! Han ger mig sånt lyckorus, vad han än gör eller säger!

Nej nu väntar sängen på mig. Och imorgon väntar en hård åtta-timmar-framför-datorn-och-manualen-dag. Har lovat Nicklas att försöka hålla humöret högt, vilket jag brukar vara dålig på!

OnsdagÄr väldigt trött för tillfället, men har tyvärr inte tid att sova. Tänkte cykla snabbt till bliblioteket och förnya lånet på en bok, senare ska jag börja med Solveigs design. Även om det är sjukt roligt att designa åt andra (roligare än åt mig själv!) så är det trots allt mycket jobb med det. Från att ha haft tre bloggar att fixa imorse har jag nu gått upp till sju... men som sagt är det sjukt roligt! :)

Undrar när jag ska hinna färdigt med min egen blogg, är trots allt lite halvfärdig som kanske de som kommenterat har märkt... och menyn där uppe är långt ifrån färdig... ja, det fixar sig snart hoppas jag :D

Mollies design Nr.2

Mollie hörde av sig igen! Hur trevligt som helst... och vips så hade hon en ny design.
Denna var grymt rolig att göra, dessutom gick det väldigt snabbt.

Jag säger det ännu en gång, att se hur glada de man hjälper blir gör mig så otroligt glad.
Man kan inte annat än le sig till sömns efteråt!


Stressa mindre


Bilden visar precis allting jag älskar med hösten. De underbara färgerna, så grymt fina!

Kan äntligen pusta ut, presentationen tills imorgon är färdig och nu ska jag ta det riktit lugnt resten av kvällen. Tycker jag förtjänar det, kännt mig stressad hela dagen och haft en grym press som tryckt ner mitt humör rejält.

Jag borde verkligen lära mig stressa mindre, se på det positivt fastän tiden håller på att rinna ut.
Det är möjligtvis min allra sämsta kunskap.

Yeah


En av de allra första bilderna jag tog med systemkameran...

Nu efter att varit världens tröttaste ett tag blev jag grymt på gång! Ibland blir jag sådär otroligt glad och på gång att jag skulle kunna springa runt som en höna och skrika hur underbart allting är, det är precis så jag känner mig nu. Tyvärr har jag mycket annat jag måste hinna med istället...

Men inte surar jag för det, wohooo även om jag är riktigt stressad med allt skolarbete jag har att hinna med i veckan är ändå humöret på topp nu! YEAH :D

btw

Har suttit i 12 timmar och kodat bloggen, med endast mat- och toalettpauser. Så jag avslutar för dagen och gör det sista imogon då för nu ska jag hoppa i duschen och senare antagligen gå och sova. Hej så länge!

Inte så lätt

Har suttit och kodat i flera timmar nu och den senaste timmen lyder mig ingenting längre. Allt jag testat vägrar funka... och ju mer jag testat desto tröttare har jag blivit på min nya header! Tragiskt men sant.

Tänke mig en dropdown-meny ovanför headern som visserligen funkar, men som jag inte av någon anledning får flyttad till vänster kant av headern. Sen vill jag fixa olika boxar som skulle dela upp menyn som finns på höger sida, men inte det heller funkar... börjar smått fundera om någon där uppe jävlas med mig. Och sen ska jag uppdatera om mig pop-upen, och fixa till två till pop-upar med två helt nya saker till bloggen. Men nu är jag för trött.

Skrev ju i inlägget här under att man aldrig ska ge upp, kan nog inte gå och bryta mot mina "regler" redan, så jag får ta nya tag imorgon!

Det här med bloggdesign...

Efter en hel dag med funderande och klick bland andra bloggar för att få lite inspiration till en ny bloggdesign tror jag att jag är nöjd. Jag tänkte mig hela tiden att det måste bli perfekt, se döläckert och professionellt ut... slutreslutatet blev något helt annat. Kan redan nu avslöja att det blev extremt enkelt och inte alls det jag strävade efter, men jag tror det är så jag vill ha det: ENKELT!

Jag har aldrig påstått att jag är duktig på design, för det är jag inte. Jag tycker trots allt jag är tillräckligt bra för att hjälpa andra som jag gjort en del på sistone, och tillräckligt bra för att göra eget till min blogg och slipper be någon om hjälp.

Till er som verkligen inte har en aning om hur man kodar bloggar och gör sina egna headers vill jag bara säga: Skaffa Photoshop och börja från grunderna! Ingen är bra på något utan att öva öva öva. Och det är precis vad jag gjort, för allt jag publicerar på bloggen är saker jag lärt mig genom att vara intresserad, fråga andra hur de gör si och så, läst om design och provat mig fram. Okej vissa gånger åker det kanske rent ut sagt åt helvete, men upp med hakan, ingen skada skedd! Börja om och lär dig av misstag.

Man ska aldri ge upp, även om det ibland faktiskt är hopplöst.

money money money

När min bror kom hem just med sin lön för att ha jobbat privat med pappa kände jag visst lite avundsjuka. Det är så otroligt lätt för män att förtjäna pengar, inte skulle min far dra med mig för att snickra med honom när det finns en son i familjen. Men när blir det min tur då? Jag behöver också pengar... kanske man kan fråga min bror om han har lust att köpa mig en ny dator som försenad födelsedagspresent?

Tror ni det skulle funka? Nej absolut inte. Får väl trösta mig med att se på summan jag förtjänade under höstlovet! :D Nu PS!

Lördag

Vaknade redan innan åtta av att jag fick någon impuls i huvudet medan jag drömde(?), konstigt nog känner jag mig grymt pigg nu med tanke på mina väldigt korta sju timmar av sömn. En lördag som denna planerar jag att röja upp i mitt rum väldigt snabbt och senare kanske laga lite Mexikansk gryta och även jobba hårt i PS. Hoppas bara att min motivation är kvar hela dagen!

Lite synd att bilduppladdningen inte funkar just när jag faktiskt är tillräckligt motiverad och faktiskt orkar ladda upp något. Men den smällen får man ta helt enkelt.

Lugn fredag


Har varit tomt här i nästan en vecka nu, min motivation har varit helt borta. Det har bara varit en hel del att hinna med, inte nog med att jag varit väldigt trött den gångna veckan... skola - hem - sova - äta - sova. Ska dock försöka samla krafter över helgen eftersom det är en hel del att hinna med i skolan just nu.

Jag och Nicklas tog igen måndagsplanerna som inte blev av och stack till subway innan vi åkte på våra första lektioner för dagen. En bra start på dagen! Men det var flera timmar sen vi kramade varandra hejdå och nu sitter jag med The Hills i famnen och en ångest som stundvis bubblat upp inom mig och stundvis helt försvunnit.

btw

Dagen har mer eller mindre flygit iväg. Har legat på sängen och läst bloggar i fyra timmar. Det är precis som en vanlig söndag... man orkar inte dra sig ur sängen och göra något vettigt!

Tänkte ialf snabbstäda mitt bombexploderade rum och sen sätta mig i photoshop med hopp om att få en ny design åt mig själv ihopslängd. Har väntat med det alldeles för länge nu.

Underbart

Idag när jag vaknade kände jag bara hur underbart allting var. Kan ha lite att göra med att jag efter en väldigt lång vecka med saknad fick träffa min pojke igår igen. Ni vet när man verkligen saknar någon så att det gör ont i hjärtat? Så var hela min vecka tills igår... och när man äntligen ses igen är det så underbart att man inte kan sluta krama om personen och säga hur glad man är att man är där i just den stunden med personen, hur mycket man saknat varandra, hur fin personen är, hur mycket man älskar personen, hur lite man vill leva utan personen.

Underbart. Nu längtar jag tills imorgon!

Linneas design


Det som jag från början trodde skulle bli otroligt enkelt visade sig vara svårare än jag trott... men endå enkelt(?) Linnea önskade sig en väldigt enkel design med en bild och lite text med, absolut inga mönster eller annat krimskrams. Att få in bilden med texten till en stilren header  kändes lite svårt för mig eftersom jag är van vid att ha med så mycket krimskrams i det jag gör.

Trots allt är jag nöjd, väldigt enkelt. En av mina snabbaste designer, på endast några minuter var allting klart! Kan alltid bli bättre... men såklart: övning ger färdighet!

Torsdag

Jag har slitit hårt hela sportlovet för att få ihop lite pengar, så förhoppningsvis kommer mitt lilla datorproblem vara löst snart! Mötte på alla från Eos-redaktionen igår, de var där på lunch och innan de gick informerade de mig om det aktuella. Senare flög det in två mejl i min inkorg med ytterligare information, jag blev glad och insåg hur mycket jag saknade att vara där.

Under alla år i grundskolan fick jag ofta höra att jag är väldigt bra på att skriva, men man vill förstås inte tro på sådant. När jag i våras skrev en artikel om mig själv till Eos föräldrarbilaga fick jag ytterligare en gång höra det och först då började jag tro på orden. De gav mig och mitt skrivade mycket självförtroende! Innan skulle jag aldrig kunnat tänka mig att jobba som journalist, men i nuläget är det verkligen ett alternativ. Tror dessutom att jag ska praktisera där i vår också! :)

Imorgon är min sista arbetsdag, skönt kan jag tala om för er! Ska vila ordentliget i helgen. Nu ska jag mysa för mig själv och sakna min pojkvän ännu mera, suck...

love


Jag saknar dig, jag är som en cykel utan hjul utan dej älskling...

Jobbar!

Mamma meddelade mig om jag ska komma och jobba nu, klockan åttan. Dessvärre är jag tvungen att köra, och med tanke på vissa saker har jag inte alls lust att sätta mig på vespan och köra genom Sundom nu när det är mörkt och svinkallt dessutom. Men vad gör jag inte när jag är pank.

Tur att jag igårkväll inte bestämde mig för att ha en uppesittarkväll, nu när det var helt omedvetet att jag skulle och jobba är jag piggare än jag någonsin varit när det gällt att jobba. Måste gå, hejs!

höstlov

Det är nog bra med höstlov inser jag nu. Jag behöver vila, känner mig otroligt trött... psykiskt.
Ska vila upp mig, designa, och helt enkelt försöka må bäst igen till nästa vecka! Jobba två dagar ska jag också.

Petras design!

Direkt Petra sa åt mig att hon ville ha något med disco och ljus kände jag att det här skulle bli en utmaning. Trots allt blev det inte för invecklat när man hade en idé om det hela. Rosa, disco och meny på vänster sida var hennes önskemål och såhär tolkade jag det!

Brukar inte alltid bli nöjd med det jag gör, men den här gången blev jag det. Märker verkligen hur jag utvecklats om man tittar på mina första designer jag gjorde åt mig själv!


bad day

Åkte till skolan smått febrig med halsont och huvudvärk... kom hem med samma värk. Så för min del fick det bli en lugn dag, ätit hals- och huvudvärkstabletter, sovit och umgåtts med min bror och hans flickvän.

Nu är jag smått ledsen, att jag saknar min pojkvän alldeles för mycket gör inte saken bättre heller.

Gonatt


fotad med kompaktkamera, 2007

Jag tror att det börjar bli den tiden på året då jag helst av allt slänger en filt runt mig, tänder ett par ljus och fördjupar mig i en bok eller en film. Det är precis vad jag funderade på att jag skulle göra nu. Blir en lång sovmorgon för min del imorgon eftersom jag börjar först tolv.

Och det blev nog inget av min fina plan om att fixa datorn idag, får vänta med det tills jag fått undan alla designer jag redan lovat åt folk... och tills installationsskivan dykt upp också vill säga.

Josefines design

Josefine önskade sig något enkelt med ett par bilder och sitt bloggnamn med i headern.

Slutresultatet blev detta... enkelt men snyggt, enligt mig själv :)


Skön söndagsmorgon


(extra brus i bilder kan vara väldigt snyggt ibland! blev tyvärr för brusigt när jag laddade upp bilden...)

Sitter på sängen, fortfarande iklädd min Snobben-pyjamas. Känner mig otroligt morgonsnygg för en gångs skull, en underbar morgon. Har sen jag vaknat flyttat över alla mina bilder till lilla datorn och läst ett par sidor ur Ljudet av ditt hjärta (tredje boken i Twilight-serien!) ... man blir helt fast efter ett par sidor bara.

Men nu ska jag allt försöka få min dator fixad! Eller först behöver jag installationsskivan... som inte ens existerar. Lycka till säger jag bara.


fixa datorn kanske?

Helt ärligt talat tror jag att jag ska ta och formatera min dator imorgon, min bror har visat lite hur man gör bara så kanske om jag har tur klarar jag mig på det. Om jag förstör precis allting får den väl bara stå och skräpa på mitt skrivbord tills min bror har tiden att göra något åt den.

Man måste våga ta riskerna ibland också, kan väl inte bli värre än vad den är redan? (allmänt otroligt slö, går inte att skriva i vissa program bl.a i photoshop kan man inte ändra dokumentstorlekar, på bloggen kan man inte skriva i kod/stilmallen... tror inte jag behöver fortsätta med listan?)

OJ, det fanns ju en hake med det hela! Mina bilder försvinner? Kanske jag borde säkerhetskopiera allting jag inte vill förlora först också? Tur jag kom att tänka på det innan jag raderat precis allting.

Höst
Det är något speciellt med den första bilden som jag inte kan beskriva. Den gör mig glad och ger en speciell frihetskänsla som inte går att förklara...

Hösten för med sig så otroligt fina färger att jag inte kan låta bli att le när jag tar mig en promenad i den kalla blåsten som jämt härjar där ute. Visst är det skönt om somrarna när man inte behöver dra på sig hundra plagg för att inte frysa, men trots allt tycker jag om när hösten kommer och man kan dra på sig mysiga halsdukar, mössor och vantar igen.

Igår inhandlade jag en mössa och jag har lovat mig själv att använda den flitigt i höst/vinter. När jag började högstadiet slutade jag med alla plagg som gick på huvudet, men jag tror det börjar bli dags att klä sig bättre nu innan man tagit till sig någon allvarlig hjärninflammation eller liknande.

Fall


Kanske det bara är jag, men jag får en grymt bra känsla av att se på bilden. Så himla mysig höstbild!

lördag

Har hunnit storstäda mitt rum med mamma idag, åka och handla till övermalax och... vakna såklart. Nu var tanken att sätta mig ner och jobba i photoshop på en design till en tjej men hur ska det gå till när programmet bara jävlas med mig? Av någon konstig anledning kan man inte välja egen storlek på dokumentet utan man måste välja färdiga storlekar? Seriöst, det känns som att någon där uppe hatar mig, för att citera Pau.

Ska gå ut en sväng med kameran bara för att avreagera mig. Det blir ännu mera höstbilder, har en del på lager redan som jag inte hunnit ta och bläddra igenom ännu... men det kommer.