30 september

Träffade Sandra på stan igår så vi tog sista bussen hem till henne och var där resten av kvällen. Det var jättenajs tyckte jag för det var nog en tid sen jag träffat henne. Jag har insett hur otroligt lite jag träffar folk sen jag bytte skola. Man har aldrig tid även om man egentligen har för mycket tid ibland. Det där blev invecklat.

Idag har jag faktiskt jobbat, fast det var nog värt allt slit. Ska lägga undan alla pengar jag tjänar och köpa något vettigt istället. Bättre än att shoppa upp allting. Blev rätt kort det här eftersom jag inte orkar skriva mera, är alldeles för trött. Ska bara kolla lite film innan jag lägger mig, ska nämligen sova på soffan inatt. Hör kanske av mig imorgon. Gonatt !

Dear sunday



Har inte orkat skriva något idag, har haft annat att tänka på. Dagen har gått åt att läsa psykologi, chilla & kolla OC. Var också ute på en kort fotorunda idag även om det blåste minst lika mycket som igår. Det var rätt skönt att komma ut lite och bilderna blev ju rätt bra så det var ju inte precis a waste of time.

Imogon blir det gymnasiet och det är rätt kasst. För man sitter bara och gäspar hela tiden, fast med tanke på att jag bara har fem dagar kvar där denna period är det rätt lugnt. Nu ska jag bara plugga lite till , packa väskan och sen antagligen försöka gå i säng. Men jag är rätt bra på att misslyckas med det sistnämnda.

all the hate made me love you

vettigaste bilden från igår jag kunde hitta, hah.

Har inte precis orkat göra något vettigt idag, har mest suttit och läst och njutit av ledigheten sådär annars. Och att jag läst genom psykologiläxan ett helt varv gör mig verkligen stolt. Brukar oftast lämna det till sista dagen annars. Idag hade jag tänkt gå ut och fota för jag kände mig lite kreativ faktiskt. Fast det blev aldrig av för det blåste så hårt ute att jag säkerligen blåst iväg direkt.

Jag tycker inte om när folk betygsätter mig bara enligt hur jag ser ut, det är den absolut minsta delen av mig någon känner till. Visst är det alltid roligt med komplimanger och sånt, men man kan inte älska eller hata någon bara efter att ha sett en bild på människan. Det är omöjligt, enligt mig iallafall. Om man är för feg att stå för det man tycker behöver man inte ens säga det.

Fredagen

Gick in till stan efter skolan igår, först hade jag nog tänkt gå till biblioteket om jag skulle hitta det. Skaffa en bok till modersmålen och sen gå runt lite bara. Men sen hittade Nicklas mig på gatan, så han guidade mig till biblioteket & sen satt jag nog med honom resten av tiden eftersom han ändå inte hade något vettigare att göra :D

Resten av kvällen var jag med några vänner, gick på stan och var hos Anela bara. Det var nog en helkul kväll. Bara man inte varit så dödstrött som jag var. När jag kom hem lade jag mig på soffan en stund, men sen somnade jag direkt. Märkte bara att någon kom in och släckte lampan sen.

Ett första minne av dig

Ibland kan jag faktiskt tycka det är skönt att sakna någon lite, men just idag
är det inte vidare bra känsla. Bara 279 dagar kvar ungefär
.

Jag vet inte alls vad jag ska skriva eller berätta åt er idag. Men det har iallafall varit en bra dag för jag har skrattat utan uppehåll åt egentligen ingenting. Imorgon är det fredag, äntligen, fast jag tycker man knappt blivit van vid att stiga upp tidigt tills det blivit helg igen.

Har ni någonsin funderat över vilket som var ert första minne av en speciell person ? Det gjorde åtminstone jag och en vän för någon dag sen. Vi insåg hur otroligt sjukt vårt första minne av varandra är, skrattretande sjukt faktiskt. Kanske berättar om det nån annan gång när jag är på hugget ;)

Mirakelsaft

Kan väl börja med att säga god morgon när jag ändå är såhär tidig :) Känner mig otroligt pigg just nu, har ätit en hotdog till frukost och just nu sitter jag och dricker mammas mirakelsaft som annars brukar hjälpa när man är sjuk. Så får se om jag alls börjar må bättre :) Helst skulle jag nog ligga i sängen tills min förkylning helt försvunnit, men man skulle missa så mycket i skolan. Man får helt enkelt kämpa sig igenom det.

Nu ska jag sitta och ta det lugnt innan skolan ännu. Blir nog att chilla hela dagen annars, vad mer kan man göra när man känner sig lite extra svag ? ;)

Another birthdaykid


Slänger in ett snabbt grattis åt en av mina sötnosar innan jag lägger mig !
så snäll som jag är ringde jag och grattade lite stelt sju på morgonen, synd nog var hon
vaken även om hon skulle till skolan flera timmar senare. Jag som ville känna
mig lite elak och avbryta hennes allra sötaste drömmar. Kanske nästa år ;D

GONATT !

Onsdagar


Onsdagar kommer nog bli jobbiga den här perioden. Vi hade fyra timmar videoproduktion & två fotografisk bild. Det blev att planera en kort film som vi skulle spela in, bara en övning för att öva oss på filmkamerorna. Mitt huvud vart tomt, bästa jag kom på var en reklamfilm om en hårprodukt, woho. Haha, men min grupp fick inget gjort iallafall.

Vi hade en tyst minut i skolan för det som hände i kauhajoki. Hemskt att det händer igen. Men när jag fick höra vad som hänt blev jag inte ett dugg förvånad, på något sätt vet man iallafall att det kan hända igen om det hänt förr. Fast man inser nog vad hela grejen handlar om ju mer man hör och läser om saken.

Jag har slösat pengar idag, och nu är jag pank som en råtta. Och jag har så mycket att berätta att jag inte ens vet var jag borde börja. Så jag skippar allt, för jag har försökt skriva färdigt det här inlägget i flera timmar och nu har jag kämpat färdigt tycker jag. Behöver tillräckligt med energi för att klara två lektioner matematik imorgon. Blev inte så mycket bloggande idag faktiskt.

Happy Birthday dear

Jag var nästan säker på att jag var äldre av oss, haha.
Grattis på 17-årsdagen ialf Nadin :) 23 är ett magiskt datum

Mitt öra sprutar blod & min näsa sprutar snor
. Även om det är min första sjukisdag står jag inte ut med det. Det värsta jag vet är att bli sjuk, för jag brukar få problem med andningen & tappar matlusten. Ännu ett minus är att jag kvävs av hosta även efter att jag blivit totally frisk. Så där äcklig hosta att man får tårar i ögonen och mascaran börjar rinna.

Jag funderar lite smått på att gå och sova nu. Big day tomorrow ! Ska till skolan, känns som en evighet sen faktiskt. Ska in till stan efter skolan också, måste köpa skolböcker och en del annat. Jag börjar verkligen bli trött på stan, det är så enformigt & jag kan nästan alla butiker utantill. Tragisk jag är, haha :)

Det var jäkligt länge sen jag var ute och sprang, måste nog ut på en runda imorgon även om min lilla sjuka blir ännu värre. Eller åtminstone en kort promenad, bara jag kommer bort från min mjuka skrivbordsstol. Nu ska jag läsa harry potter, haha. Jag är bra.

Business In The Kitchen


Efter badet blev jag sugen på någon sötsak förutom nyttiga morötter. Så jag letade fram ett recept på Ugglas Frasgodis. Något som jag och en kompis brukade göra när vi var mindre. Först tänkte jag att nej jag orkar inte börja baka, tar alldeles för länge. Men jag snabbade mig så det tog sisådär en kvart att göra det :D Fast när jag skulle lägga allt i kylskåpet välte jag allting, duktigt inela ! Men ser det inte lite mumsigt ut ? Bortsett från dess söthet är det egentligen rätt nyttigt, för flingorna i det var av alla sädesslag :D Sist jag bakade något var nog för flera år sen, yep jag är lat.

Det blev gott iallafall, och bror tyckte jag borde göra mera så gott som det var. Jag har vekligen tagit det lugnt idag, tror knappast jag varit såhär avslappnad någonsin förr. Sen har jag nog kollat lite film bara :) Haha, hur var er skoldag ?

Bubbelbad

Medans alla andra tvingat sig upp ur sina drömmar för att hinna till skolan och lyssna på lärarnas predikan har jag legat i sängen och bara njutit av sömnen.Det är otrolitgt skönt att få sova så här länge, mitt i veckan när man egentligen skulle suttit i skolan. Jag älskar den här periodens schema :')

Vet ni vad jag ska göra nu ?
Jag ska hälla upp ett varmt bad åt mig i badkaret, med massa skum & sånt. Fick en hel del hudvårdsgrejer när jag fyllde år så jag tänkte att jag måste väl testa dem nu när jag har chansen :) Hoppas jag inte somnar bara, för jag är fortfarande hur trött som helst.

Tusen känslor samlade

Howie Day - Collide

Jag har alltid trott att Howie Day är någon hårdrockare som skiker istället för sjunger i sin mikrofon. Jag har aldrig hört honom sjunga, inte innan jag hörde denna vackra låt, jag föll för den direkt. Synd bara att jag inte kan visa den riktiga videon, för det är extremt mkt mera känsla i den (: Men om ni ändå vill se den, kan ni se den här.

Jag kan inte sluta lyssna, nanana.. Så otroligt vacker ... !

Visst är den ? Riktigt min stil. På tal om musik borde jag verkligen uppdatera min mp3
snart, flera månader sen och jag har reddan lyssnat sönder nästan allting. Förutom
kent & håkan. Haha, vad annars.

Gymnasietankar

 
oh happy days

Gymnasiet var helt okej faktiskt, fast jag insåg nog att det kommer bli jobbigare än hittills iallafall. Kommer bara plugga psykologi, modersmål och finska där om jag inte väljer något ämne som kvällsstudier. Får se, har inte riktigt hunnit fundera på det ännu, men religion var otroligt spännande i högstadiet så kanske det. Måste se när kurserna går och sånt, för eftersom jag pendlar varje dag kan det bli lite jobbigt att åka hemifrån sju och komma hem nio-tio tiden på kvällen :o Yep, jag är lite lat av mig faktiskt.

Imorgon är min första och sista lediga tisdag denna period, så jag ska ta det riktigt lugnt. Funderar faktiskt på att fixa ett avslappnande bad i badkaret åt mig och äta nyttigt bara för att njuta av den lediga stunden till hundra procent. Ska inte ägna en endaste tanke åt skolan. Låter det inte helt underbart ? :D

Söndag, ny vecka anländer

En gång sa en vän åt mig hur skönt hon tycker det är att ha mig vid sin sida, kunna gråta och vara tyst med mig. Vi grät när hon sa det, men man behöver inte fråga för att förstå vad man tänker på. Ibland undrar jag om det är en bra egenskap jag har "att vara tyst med" och jo visst är det bra ibland.

Jag har haft en dålig dag egentligen, men det har nog alla lite nu som då. Fast jag tycker helgen har varit rätt skön faktiskt. Några girls kom på middag till mig igår, vi gjorde tacopaj - åt kladdkaka och kollade skräckfilm. Vi skrattade mera åt skräckfilmen än skrek som man annars gör. Kul kväll tyckte jag, synd bara att alla inte kunde komma. Annars har jag pillat med bloggen hela helgen, fast nu börjar jag bli ganska nöjd. Så nu är jag på bättre humör. Fast jag borde sova nu för annars vet jag inte hur jag ska orka stiga upp imorgon.

Första skoldagen i en ny skola är aldrig kul. Yep, gymnasiet imorgon. Dom som går där heltid borde känna sig lite stolta att dom står ut, för bara yrkesstudierna tar död på mig redan. Går alltid att hoppa av, men inte på.

älskar söndagar, varför inte

Det skulle va jättebra om någon snäll skulle fixa min blogg till slut för jag håller verkligen på att tappa tålamodet nu :( blir ju fan aldrig som jag vill ha det. Värst av allt är att jag är så otroligt rädd att jag ska sabba något och inte veta hur jag sabbat det. Blä åt allting idag.

 - söndag
 - börjar gymnasiet imorgon
 - sitter fortfarande i pyjamas
 - känner mig väldigt nere
 - har lust att prata med någon
 - måste vänta på bussen i 1,5 h imorgon
 = alla älskar vi söndagar.

ska trösta mig med att kolla oth som jag inte kollat på evigheter,
sen ska jag lyssna på kent & håkan för dom är bra.

Bloggen under uppbyggnad !

Som ni säkert märkt har den nya designen kommit upp här på bloggen. (Uppdatera (F5) om ni fotfarande ser den gamla). Fast jag håller fortfarande på med lite småsaker ännu så det kan se lite konstigt ut tills jag fixat allting. Har lite problem med att få menytexten placerad som jag vill. Jag har ändrat informationen om mig själv ännu mera, det märker ni om ni trycker på "läs mera om mig här...". Tyckte det tog så mycket onödigt utrymme annars. Men ska försöka fixa allting så fort jag hinner, tills dess .. TÅLAMOD. Nu ska jag städa, duscha & lite annat ännu.

Be creative !


hej vi är söta !

Bra dag det här, och väldigt effektiv har jag varit måste jag säga. Vi fick göra en tidnings-framsida på grafisk kom. det var jätteskoj när man kom igång. Mitt fick bli lite håkan hellström-inspirerat. Helt okej. Slutade runt halv ett eftersom vi inte hade någon lärare. Jag gick in till stan och köpte björnborg skorna som jag förälskade mig i sist jag var i stan, och en svart-vit blommig sjal blev det. Somnade på bussen så trött som jag var efteråt.

Sen jag kom hem har jag bara ätit kollat OC och gjort en ny design till bloggen. Skoj fredagkväll faktiskt, så otroligt chill. Annars om jag tillbringar en fredagkväll hemma brukar jag sitta och ha tråkigt. Woho, inte den här gången. Just nu testar jag designen på min gamla blogg så det tar en stund tills den kommer upp hit ! :) men jag kan ju säga att jag är otroligt nöjd med den. Känner mig lite stolt dessutom , tihi :> Sen när jag är klar kanske jag kollar någon film om jag hinner.

Imorgon ska girlsen komma till mig på middag, vi ska chilla & sånt bara :) Länge sen sist känns det som, haha. Ska bli såå skönt att hitta på något igen.

Satsa om du kan



Vi var ute och spelade fotboll mot medie-treorna på gymnastiken. Det var smått kul och massa energi. Även om vi förlorade borde jag få känna mig lite stolt iallafall, gjorde tre av fyra mål :D wohoo, jag är bra. Och på grafisk kommunikation fick vi designa en affisch åt wasa stadsteater, handlade om någon utställning om geishor tror jag. Har ingen aning om dessa affischer var något som helt seriöst skulle användas på en sådan utställning. But who knows.

Eftersom jag egentligen är ledig från skolan på tisdagar funderade jag på att göra lite nytta och jobba istället för att sitta hemma. Så jag kommer jobba i samma restaurang som mamma jobbar på i fem tisdagar framåt, börjar först nästnästa vecka eftersom de skulle ha några prao-elever nästa vecka. Fast jag kommer ha full dag och inte som förr när jag bara hade mellan tre fyra timmar att jobba bara. Dvs, mera lön ! Egentligen vill jag bara jobba för att samla ihop lite money till en ny kamera. Till jul borde jag nog ha tillräckligt för att kunna skaffa en, system alltså. Men hur det går får vi se. Nu ska jag börja jobba på bloggen lite.

WHEN SEPTEMBER ENDS



foto: inela
idé & modell: angelica & sofia

Det var något skumt med kameran igår så alla bilder vi tog blev suddiga, just därför gillar jag mera den andra bilden för det märks inte lika mycket, fast den andra förmedlar även mera känsla tycker jag också. Så, I love it. Sällan jag blir sådär jättenöjd med någon bild, och jag kan inte säga att jag är nöjd med denna heller.

You and I collide

Gick in till stan efter skolan & det var ju lite sisådär tråkigt. Hittade inget passande fast däremot förälskade jag mig i ett par björnborg skor. Och eftersom jag har sån beslutsångest kom jag hem tomhänt, men om jag har tur finns de kvar nästa gång jag åker in till stan. Blä.

Och jag känner mig lite stolt för jag hittade gymnasiet idag (jag ska gå där på måndagar bara). Just när jag var beredd på att ge upp hoppet om att hitta det fick jag syn på skolan. Fast en sak som jag är skitsur på idag är att jag har så jävla otur när jag köper tekniska saker. Känns väldigt dumt att jag har köpt en hårddisk till skolarbeten och privat bruk om den bara funkar i skolan. Jag är sur :( Ännu en sak jag tänkte nämna, jag vet vart jag vill på praktik, även om det är först i april/maj nångång.

Imorgon ska jag kanske börja med något helt nytt till bloggen, ny design & en del annat också kanske. Men får se hur det blir, om jag ens hinner börja & om jag ens har tillräckligt material till det. Nu ska jag åtminstone kolla OC för jag är kär i det.

I just love school

en gammal favorit

På sistone har jag kännt sån lust att bara skita i att telefonen ringer på morgonen och fortsätta drömma istället för att dra mig upp ur den varma sköna sängen för att sen frysa sönder min stackars kropp hela vägen till skolan. Jag sover alldeles för lite för att orka en full skoldag, man får ta igen det på helgerna kan man tänka.

Vi fotade lite höstbilder idag som vi sedan redigerade. Jag tänker visa dem senare ikväll, har inga krafter kvar just nu. Synd bara att alla bilder blev så otroligt suddiga. Imorgon har vi prov i redskapsprogram vilket man borde hoppas att går bra för jag hängde inte alls med idag när vi gick igenom en helt ny grej i excel. FAST jag har haft prov i samma sak förut så det borde inte bli något problem iallafall.

Imorgon ska jag sticka till stan efter skolan, behöver nya häften för nästa vecka är det ny period vilket betyder gymnasiet en gång i veckan. Sen är det en del andra saker jag ska kolla upp också. Måste klä mig som en björn, annars kommer jag inte hem levande så kallt det har blivit på sistone. Usch, har nog aldrig varit såhär kallt i september vad jag kan minnas.

ps. bloggen ser lite konstig ut på inläggs-sidorna just nu, försöker fixa det. Fast det kan ta ett tag innan jag kommit på vad som orsakat felet.

Vecka två

BOSNIEN DEL 3




Ni får tolka bilderna precis hur ni vill, jag orkar inte förklara allting

Veckan började med att vi plockade hö från bakgården och brände allting, just när vi var klara och elden slocknat började det regna. Vi hade perfekt timing. Till en början var den dagen tråkig, för det regnade rätt mycket & om man inte har något att göra i ett halvtomt hus en regning dag, ja då är det väldigt tråkigt ! Men lite senare kom Ibro till mig, satt inne en stund tills jag inte orkade sitta där längre, så vi gick till Alma. Tills vi kommit upp för berget var vi helt slut. Vi drack lite, pratade, lyssnade på musik och sen lärde Ibro mig dansa, haha :D Jag sa att jag aldrig skulle lära mig stegen, men ni får höra sen hur det gick med den saken.

Vi vet hur man har roligt en så dyster dag som det var. Man går ut, tar med en kamera och sätter igång. Vi fick mellan tvåhundra och trehundra bilder på bara ett par timmar. Jag valde bara ut de bästa, det var najs dag. Ibro följde mig hem en sväng, ingen var hemma så vi satt ute en stund i mörkret tills slutet av kvällen.



På fredagen åkte vi till Kroatien, fast på kvällen åkte pappa & bror hem till bosnien igen för våra sovrum skulle fixas och pappa ville hålla ett öga på dem. Jag var inte värst nöjd med att bara jag och mamma lämnade där, men vi var tvungna. Stannade där tills måndagen, passligt länge för mig. Fick träffa massa släkt & t o m vissa som jag aldrig träffat. Vi bodde hos min farbror, min coola farbror, haha :D Älskar honom, han är jämt så glad. Mamma sa att jag aldrig skrattat så mycket som de dagarna vi tillbringade hos honom. På måndagen kom pappa efter oss och vi åkte hem till bosnien, om ni vill veta vad som hände den kvällen får ni allt ta och läsa nästa avsnitt också ;) Och det var nog lite crazy må jag säga.

Find your own style


I min gamla blogg körde jag med det klassiska som man i dagens läge ser på så gott som varje blogg, nämligen "dagens outfit". Om man tänker efter är det otroligt tråkigt att se hur någon klär sig dag ut och dag in. Det är iallafall min åsikt, men visst kan man göra det mycket roligare.

Jag tänkte ger er en liten inblick i min stil, eller ja kalla det vad ni vill. Bara för att göra det tråkiga lite roligare. Men tills vidare håller jag det under kategorin foto för vem vet det kanske var första och sista gången jag gav mig in på denna bildkategori :)

Jag gillar mitt blonda hår just nu för visst är det rätt najs ? De flesta som kommenterar mitt hår tycker jag passar bra i det, men jag kan inte riktigt låta bli att sakna mitt bruna hår ändå. Nångång i oktober ska jag bli brunett igen, det var tanken åtminstone. Nu ska jag ta en promenix till butiken och köpa en dvd-skiva, ska bränna alla bilder från sommaren 07-08 åt mina föräldrar ; )

Hej beslutsångest !

Tänkte säga grattis med en liten försening åt kusin Doris :)

Otroligt kort skoldag blev det ;o Åkte liksom dit bara för att skriva ett prov plus modde-test & vänta på bussen i en timme. Skönt att vara hemma nu ialf, ska städa först sen ska jag fota lite funderade jag på. Har inte rört min kamera sen i somras liksom, åtminstone inte i annat syfte än fest :) Börjar bli dags nu igen.

Jag har blivit så otroligt sparsam på sistone att har lärt mig se på saker utan att direkt köpa dem. Visst det kanske är duktigt gjort av mig, men jag har ännu värre beslutsångest när jag ska köpa något nu. Mamma har bett mig köpa nya skor sen vi kom från bosnien och jag har ännu inte hittat något jag riktigt faller för. Nästa gång måste jag väl ta med mig en personlig assistent när jag ska välja :D haha.

 

VAKA08R

Följ min blogg med bloggkoll
  • Min fredagkväll tillbringades i övermalax med några vänner. Eftersom jag träffar dem så sällan bryr jag mig inte om hur bra eller dålig kvällen blir. Viktigast är att man träffas, right ? Hehu, men det var nog en helt okej kväll egentligen. Kan alltid bli bättre.
  • På lördagen var jag hos min kusin, vi var ut och gick en sväng. Det har blivit lite av en tradition att göra det när vi träffas liksom. Sen satt vi bara inne och pratade. Vi funderade lite på vad hon skulle kunna önska sig till födelsedagen & kollade på lite priser. Resten av kvällen satt jag hemma och var slö bara.
  • Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat OC och House, ätit godsaker och sånt :D Skönt med sånt på söndagar. Egentligen hade jag kanske behövt läsa på engelska, men vi har liksom inget att läsa på ? :o Nu sitter jag och lyssnar på Kent i massor, för jag har upptäckt det vackra i dem igen.
Mina föräldrar har länge funderat på att renovera mitt och brors rum på nedre våningen och nu börjar det vara aktuellt. Det ska ske i vinter sa mamma. Min första fråga när hon berättade det var "åker vi till Bosnien i sommar om vi renoverar". Jag kan fast bo i en svinstia bara jag får åka, åker själv om dom inte kan. Nåja, svaret var "ja" och så långt är jag nöjd. Jag ska nog måla om mitt rum, slänga ut lite möbler & kanske skaffa nya. Men det får vi se sen när det närmar sig. Nu ska jag se om jag kan läsa på provet alls.

Jordens undergång





Hey alltså idag skulle faktiskt jorden gå under, förstår inte hur det skulle gå till av en jättemaskin. Kanske hade jag kännt mig smartare om det handlat om att människorna inte kunnat överleva här pga klimatet, men en jättemaskin ? No way, fast jag kan ju inte påstå att jag inte blev smått rädd av mig när jag läste det.

Var på stan lite och efter det har dagen gått så snabbt så jag inte hunnit med något. Jag Fick syn på nästa periods läseordning idag, ledig på tisdagar  WOHO, fast resten av dagarna vill jag inte ens nämna hur kassa dom är. Börjar senare imorgon, men ska ialf gå sova nu. Extra energi bara, även om jag aldrig blir pigg. Gonatt.

Ta en tjäna tre



En bild, tre versioner. Jag gillar den svartvita något grymt.
Det här var egentligen en skoluppgift, men där använder jag orginalet.

Old guy / New guy


Bilderna är övningsbilder från Moderskeppet, alltså inte mina egna !

Efter cirka ett år insåg jag att ryggen kanske inte mår så superbra av att ligga på en soffa varje natt. Så nu har jag börjat sova på en äkta säng igen, fast det känns som att jag bara blir tröttare av att sova på madrass. Har börjat drömma igen också, det är bra. Oftast iallafall, för sen har jag alltid något att skratta åt när jag vaknar.

Egentligen har jag haft en bad day idag. Magont hela dagen, trött som sjuttiåtta och dagdrömde om att få ligga ner och sova när vi satt på lektion. Annars var det helt okej, fick börja med photoshop och satt och gjorde en framsida till en bok i illustrator. Tog en tidigare buss hem, orkade bara inte sitta i skolan till slut. Nåja , nu är jag åtminsotne lite piggare. Men knappast gör jag något speciellt idag för det. Jag bjuder på en bild jag lekte med lite under dagen. Den första är orginalet, den andra är min version.

Ny vecka. Nya händelser

Precis som jag sa blev det en lugn helg. Har suttit och kollat massa filmer och serier hela helgen, det var skönt även om jag lika bra kunnat ta mig ut ur huset en stund. I söndags färgade jag även håret vilket jag blev jättenöjd med. Det får duga med blont tills vidare, bara för att få bort utväxten. Sen satsar jag på lite mörkare fäger bara för att håret blivit så slitet av blonderingarna jag gjort de senaste gångerna. Nåja, får se lite längre fram :)

Idag började vi runt tio, hade knappt två lektioner och sen hem. Nästan lite onödigt att man tog sig till skolan, lika bra man vilade bort dem i sängen ;) Men jag har åtminstone skrattat bort hela skoldagen vilket är rätt bra för att vara måndag. Sen jag kom hem har jag bara sprungit ett varv, ätit i massor, städat och kollat OC och House :D Jag vet minsann hur man tar det lugnt dagar som dessa.

Eftersom jag inte träffat något på hela förra veckan funderade jag faktiskt på att åka till någon idag, jag har inga läxor så jag ska passa på. Får se om det blir något av det, verkar vara mycket prov och sånt på gång just nu. Men ha det bra !

Behind the scenes





Jag har haft en bra vecka, har varit så mycket så jag inte hunnit skriva så mycket. Tänker liksom inte börja berätta om skolan och sånt nu utan jag visar bara några bilder jag & johanna åstadkom i tisdags på fotografisk bild. Inget speciellt, bara några övningar vi skulle göra. Vet inte om det hänt något annat speciellt den här veckan som ni missat.

Äntligen helg kanske man ska säga, men veckorna går så snabbt så jag kan inte påstå att jag saknat den. Jag ska ta det lugnt hela helgen tror jag, vet  inte om jag orkar göra något speciellt. Får väl ta en dag i taget.


Vi räknar dagar

Idag fick vi lite information om kombistudierna som sätter igång nästa period. Det lät inte värst svårt, men det kommer nog bli det tror jag iallafall. Jag som redan är rädd att jag inte ska klara av själva medieutbildningen, hur ska det då gå med ännu gymnasiestudierna. Usch, jag ska nog klara det på något vis, man kan ju alltid hoppa av om det inte går.

Jag och Sejla har listat ut att det är sisådär 302 dagar kvar tills vi ses igen. Egentligen är det inte alls mycket, för det har gått tre veckor redan. Hur mycket jag längtar behöver jag inte ens nämna. Det är knäppt hur mycket man hinner uppleva på typ två veckor tillsammans. Fast om det få ni läsa senare, nu ska jag åtminstone hälsa på min bror sexton trappsteg härifrån.